Lifestyle | 07.11.2018 12:36

Ζιζέλ: Έριξε άκυρο στη Victoria's Secret για ένα... μπικίνι

Newsroom

Βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου της μόδας, υπήρξε για χρόνια το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον πλανήτη και σήμερα ζει το όνειρό της. Η 38χρονη Ζιζέλ Μπούντχεν ήταν ένα από τα κορυφαία «αγγελάκια» της Victoria's Secret από το 1999 έως το 2006. Το τέλος της συνεργασίας της με τη γνωστή φίρμα εσωρούχων έχει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

Στο βιβλίο της «Lessons: My Path to a Meaningful Life», η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πασαρέλα γιατί ένιωθε κάθε φορά όλο και πιο άβολα: «Ζητούσα μία κάπα ή φτερά να με καλύψουν έστω λίγο», αναφέρει το διάσημο supermodel.

 

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της η Ζιζέλ μιλάει για το μόντελινγκ, το γάμο, τη μητρότητα και πώς να ζήσεις όπως η εκείνη, αφού βρεις το νόημα της δικής σου ζωής.

Ένιωθε γυμνή στην πασαρέλα

Όλοι έβλεπαν στην πασαρέλα ένα μοντέλο με αυτοπεποίθηση και στην πραγματικότητα η Ζιζέλ αισθανόταν εκτεθειμένη. Κι ενώ πολλά μοντέλα θα έδιναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση της, η Ζιζέλ Μπούντχεν γράφει στο βιβλίο της ότι εκείνα τα χρόνια δεν ήταν και τόσο λαμπερά, όσο φαίνονταν.

T


«Στην αρχή της συνεργασίας μου, το 1999, ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα ένα συμβόλαιο με την Victoria's Secret... είχα κερδίσει μία οικονομική ασφάλεια», συνέχισε η Ζιζέλ, προσθέτοντας ότι έπαιρνε τόσα πολλά χρήματα που αυτά αποτελούσαν το 80% του ετήσιου εισοδήματός της. «Τα πρώτα πέντε χρόνια ένιωθα καλά παρουσιάζοντας εσώρουχα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός αισθανόμουν όλο και λιγότερο άνετα να φωτογραφίζομαι περπατώντας στην πασαρέλα φορώντας μόνο μπικίνι ή στρινγκ», αναφέρει η Βραζιλιάνα καλλονή. 

Ωστόσο, το 2006, που ήρθε η ώρα να υπογράψει ξανά με τον οίκο, η Ζιζέλ δεν είχε την ίδια όρεξη να περπατήσει με τα φτερά των Αγγέλων.

Έκοβε χαρτάκια ναι-όχι για να αποφασίσει

«Ήμουν πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία και την οικονομική ασφάλεια που μου είχε χαρίσει η εταιρία, αλλά ήμουν σε μία διαφορετική φάση ζωής και δεν ήμουν σίγουρη, αν ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, ήταν τόσο αναποφάσιστη που το «έριξε» στην τύχη. «Έκοψα δύο μικρά χαρτάκια που έγραφαν "ναι" και "όχι" και τα έβαλα μέσα σε μία άδεια τσαγiέρα. Έκλεισα τα μάτια μου και σκέφτηκα: ;Oποιο κομμάτι χαρτί κι αν τραβούσα θα ήταν η σωστή απόφαση. Και ήταν "όχι". Αυτή ήταν η απάντηση που ασυνείδητα ήθελα να ακούσω. Ήταν η απάντηση που ήθελε το σώμα μου και πιστεύω ότι προσπαθούσε από καιρό να μου το πει», σημείωσε. 

T


Πάντως η Ζιζέλ συνέχισε να έχει καλές επαφές με τον επικεφαλής της Victoria Secret, Έντουαρντ Ραζέκ, τον άνθρωπο που της έκλεισε το «ραντεβού στα τυφλά» με τον μετέπειτα σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι και με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 8χρονο Μπέντζαμιν Ρέιν και την πεντάχρονη Βίβιαν Λέικ.

ΧόλιγουντΖιζέλ ΜπούντχενVictoria's Secret