Lifestyle|29.05.2024 09:50

Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο - «Αρκετές φορές νιώθω ενοχές»

Newsroom

Μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και μίλησε πρώτη φορά γι’ αυτή την αλλαγή στη ζωή της και αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά» είπε, αρχικά, η ίδια.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν μεγαλώνει μόνη τα δύο της παιδιά, αλλά «είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Αν νιώθει ενοχές ως μητέρα, απάντησε: «Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, ν' αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές».

Αθηνά Οικονομάκουδιαζύγιοηθοποιόςειδήσεις τώρα