Lifestyle|29.05.2024 10:16

Kourtney Kardashian: Οι 5 αποτυχημένες εξωσωματικές πριν αποκτήσει τον γιο της και η πίστη στον Θεό

Newsroom

Η Kourtney Kardashian έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με την πρόσφατη εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας ότι πριν καταφέρει να μείνει έγκυος στον γιο της Rocky, που είναι σήμερα 6 μηνών, είχε περάσει από πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες. Ο Rocky είναι το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Travis Barker.

Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε την εμπειρία της, απαντώντας σε μια ερώτηση από μια ακόλουθό της, η οποία την ρώτησε πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος, δεδομένου ότι και η ίδια η θαυμάστρια είχε περάσει από έξι αποτυχημένες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

«Σταμάτησα τις προσπάθειες μετά από έναν χρόνο (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης και 3 ωοληψίες). Το σώμα μου χαλάρωσε και άρχισα να πιστεύω στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου», έγραψε η ίδια σε InstagramStory. Ενθαρρύνοντας την ακόλουθό της, πρόσθεσε: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς αρκετά, αλλά το να πιστεύεις στο σχέδιο του Θεού και να προσεύχεσαι είναι τόσο ισχυρό. Όλα τα καλύτερα».

Σε ένα επόμενο InstaStory, η Kourtney εξήγησε ότι η σύλληψη του μωρού της έγινε έναν χρόνο αφού σταμάτησε τις εξωσωματικές προσπάθειες και μ' εντελώς φυσικό τρόπο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θεωρώντας το ένα δώρο από τον Θεό.

Η Kourtney γέννησε τον γιο της τον Νοέμβριο και από την αρχή μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μείνει έγκυος. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε δημαρχείο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, είχε επίσης μιλήσει για τους εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να αυξήσουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Kourtney και ο Barker επιβεβαίωσαν στο «The Kardashians»  ότι έκαναν ένα διάλειμμα από τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και αποφάσισαν να προσπαθήσουν να συλλάβουν φυσικά.

Κόρτνεϊ Καρντάσιανεξωσωματική γονιμοποίησηεγκυμοσύνηειδήσεις τώρα