Lifestyle | 29.05.2024 10:42

Brad Pitt - Angelina Jolie: Τι αποκαλύπτει ο διάσημος χορογράφος Lil Kelaan Carter για την 18χρονη κόρη τους

Newsroom

Σ' ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media και έγινε viral, η κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές χορευτικές της ικανότητες. Η Shiloh, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, εντυπωσίασε με τις επιδέξιες freestyle κινήσεις της σ' ένα βίντεο που μοιράστηκε ο χορογράφος Lil Kelaan Carter.

Στο απόσπασμα, η ίδια χόρευε με τον ρυθμό του τραγουδιού «Tanzania» των Uncle Waffles και Tony Duardo, στο οποίο συμμετέχουν οι Sino Msolo και Boibizza. Η Shiloh, γνωστή ως «Shi» στους φίλους και την οικογένειά της, τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή με τις χορευτικές της δεξιότητες το 2021.

Τρία χρόνια αργότερα, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της, ο χορογράφος της Keelan Carter έδωσε μια αποκλειστική ματιά στη ζωή της στο στούντιο χορού.

Παρά τους διάσημους γονείς της, ο επαγγελματίας χορευτής Keelan δήλωσε στη DailyMail.com ότι η Shiloh είναι αποφασισμένη να επιτύχει τους στόχους της με τις δικές της δυνάμεις, χωρίς να βασίζεται στ' όνομα της οικογένειάς της.

«Η Shiloh είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα χορεύτρια που δείχνει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Keelan, ο οποίος είναι καταξιωμένος χορογράφος, ηθοποιός και σχεδιαστής μόδας.

 

«Είναι ειλικρινής και δεν εκμεταλλεύεται ποτέ τη διασημότητά της. Η Shi δεν βασίζεται στο γνωστό όνομά της για να επιτύχει τους στόχους της. Ειλικρινά, στην αρχή δεν ήξερα καν ποια ήταν και δεν νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, ειδικά σ' ένα στούντιο χορού. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να δει κανείς το άτομο πέρα από τη διασημότητά του, αλλά σας παροτρύνω να το κάνετε. Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο».

Ο Keelan εξήγησε στη DailyMail.com ότι το πρόσφατο βίντεο με τη Shiloh έγινε όπως κάθε άλλο βίντεο που δημοσιεύει από τις συνεδρίες ή τα μαθήματά του, όταν πιστεύει ότι ο χορευτής αξίζει να προβληθεί.

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτχορόςειδήσεις τώρα