Lifestyle|29.05.2024 16:20

Δημήτρης Σταρόβας: Εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό - Φωτογραφίες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP
Copyright: NDP

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, έλαβε ο Δημήτρης Σταρόβας το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5).

Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, πήρε σήμερα το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία του στο Τζάνειο.

Κατά την έξοδο από το νοσοκομείο δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

Το ιστορικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Τετάρτη 15 Μαΐου. Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν στο πλευρό του, εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη τους προς τον καλλιτέχνη. Κοντά του όλες αυτές τις ημέρες ήταν και η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, η οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την εξέλιξη της υγείας του, καθώς υπήρχε έντονη ανησυχία.

Παγώνη: «Πάρα πολύ καλά τα πράγματα»

Νωρίτερα, η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και οποία μίλησε για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο από την καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο. 

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, σήμερα από ό,τι έμαθα θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί και η νευρολογική κλινική το πάλεψαν πολύ, δεν είναι εύκολα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει και θα επιστρέψει στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη.

ειδήσειςηθοποιόςειδήσεις τώραΔημήτρης Σταρόβαςεξιτήριο