Lifestyle|29.05.2024 17:48

Χώρισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ 100%»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποφυλακιστεί σε 1,5 χρόνο η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει και ανησυχώ. Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο.

Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό. Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση. Τα χρήματα έχω πει θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκαυματιών» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Ηταν πραγματικά δίπλα μου»

Αργότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τον άνδρα που υπήρχε στη ζωή της αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. «Ημουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και πραγματικά μου έδειξε πραγματικά την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα που δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ 100%. Ηταν όμως εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι». 

Ιωάννα Παλιοσπύρουεπίθεση με βιτριόλιχωρισμόςειδήσεις τώρα