Lifestyle|31.05.2024 13:10

Βασίλης Καρράς: Η πρόταση μαμούθ για να πουλήσει «το χωριό της Ειρήνης» και η αποκάλυψη για την περιουσία του αείμνηστου καλλιτέχνη

Newsroom

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στα τέλη Δεκεμβρίου και πέντε μήνες μετά ήρθαν στο «φως» για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη διαθήκη του που δημοσιεύτηκε. Μετά την αποκάλυψη για τη διαθήκη του, ο κουμπάρος του δημοφιλή τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό. Ο συνδημιουργός του «χωριού της Ειρήνης», κ. Παναγιώτης Πετρίδης αποκάλυψε ότι η περιουσία του αείμνηστου καλλιτέχνη ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είχε κοστίσει το χωριό της Ειρήνης γύρω στο 1,5 δις, δηλαδή 5 εκατομμύρια ευρώ. Θυμάμαι ότι του είχε γίνει πρόταση γύρω στα 6-7 εκατομμύρια για να το δώσει. Για κάποιο λόγο δεν το έδωσε. Το ξεκίνησε από το μηδέν, το έφτασε εκεί που το έφτασε… Τώρα το δουλεύουν η κόρη και η γυναίκα του. Πάει καλά, είναι πανέμορφο».

Όσο για το ποσό που ακούστηκε για την περιουσία του Βασίλη Καρρά, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του, ο κουμπάρος του είπε: «Νομίζω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι πράγματα που δεν εκτιμώνται με μολύβι και χαρτί».

Βασίλης Καρράςδιαθήκηειδήσεις τώρα