Lifestyle | 09.04.2019 13:42

Η Σαμπρίνα αντιμέτωπη με ληστές: «Τρομακτικό, πλάκωσαν στο ξύλο τον περιπτερά» (vid)

Newsroom

Η Σαμπρίνα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV και την Κατερίνα Καινούργιου για την εμφάνισή της στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, «It’s Show Time». Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί δεν την βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι το 2003 είχε δηλώσει συμμετοχή στην Eurovision. Εκείνη τη χρονιά πήγε η Μαντώ με το «Never Let You Go». Και ήταν κάτι που τη στεναχώρησε πολύ, όπως είπε η ίδια. 

Στο σόου του Νίκου Κοκλώνη θα ερμηνεύσει ένα ποτ-πουρί τραγουδιών από την καριέρα της, ενώ τώρα ετοιμάζει ένα καινούργιο τραγούδι με αγγλικό στίχο. 

Η Σαμπρίνα στάθηκε ιδιαίτερα στην άσχημη εμπειρία που είχε τον περασμένο χειμώνα. Ληστές τής πήραν το πορτοφόλι μέσα από τα χέρια, όταν σταμάτησε σε περίπτερο για να ψωνίσει: «Ήταν τρομακτικό, εμένα δεν με πείραξαν, αλλά πείραξαν τον περιπτερά, τον είχαν πλακώσει στο ξύλο και ήταν πρησμένος ο άνθρωπος. Εμένα μου πήραν το πορτοφόλι γιατί κατέβαινα εκείνη τη στιγμή να πάω στο περίπτερο. Τρομακτικό. Μπήκα στο αυτοκίνητο και είπα "Ευτυχώς είμαι καλά"». 

Στην ερώτηση αν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα με συνεργάτη της η Σαμπρίνα απάντησε: «Δεν μου έχει συμβεί να έχω πρόβλημα με συνεργάτη μου. Είμαι αποστασιοποιημένη γενικά, δεν με απασχολεί πολύ τι κάνει ο άλλος. Δεν είμαι αδιάφορη, απλά δεν με... ενδιαφέρει».

Ευτυχείτε!ληστείαΣαμπρίνα