Lifestyle|31.05.2024 20:30

Dolly Parton: Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για τα 57 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

Newsroom

Μετά από σχεδόν έξι δεκαετίες γάμου, η 78χρονη σταρ της country Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) και ο 81χρονος σύζυγός της έχουν μια σειρά από αγαπημένες δραστηριότητες που κάνουν μαζί και η ίδια μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας για τον 57χρονο γάμο της με τον Καρλ Ντιν.

«Απλά λέω, ότι οτιδήποτε καινούργιο παλιώνει», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους του E! News. «Και νομίζω ότι αν μένεις τόσο καιρό μαζί με κάποιον, απλά ψειρίζεις κάθε μικρό πράγμα και τα παρατηρείς όλα αυτά».

«Υπάρχει αυτή η μικρή απόσταση που το κάνει συναρπαστικό όταν τελικά πας σπίτι»

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι η απουσία κάνει καλό στη σχέση τους. «Μας βγήκε σε καλό γιατί και οι δύο κάνουμε διαφορετικά πράγματα και είναι συναρπαστικό όταν είμαστε μαζί», συνέχισε η Πάρτον. «Οπότε το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η μικρή απόσταση το κάνει συναρπαστικό όταν τελικά πας σπίτι».

«Απλά απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον», εξήγησε η Πάρτον. «Μου αρέσει να μαγειρεύω. Και ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε - όχι απαραίτητα μια βραδιά ραντεβού, έχουμε πολλές μέρες που βγαίνουμε ραντεβού - έχουμε το μικρό μας τροχόσπιτο και μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή κάνουμε πικνίκ και πηγαίνουμε στο ποτάμι για πικνίκ και απλά κάνουμε βόλτες και κάνουμε τα μικρά μας πράγματα».

«Ο Καρλ με έχει δει με κάθε τρόπο»

Σε ερώτηση για το αν ο Ντιν έχει δει την τραγουδίστρια του «9 to 5» χωρίς το χαρακτηριστικό μακιγιάζ και τα μαλλιά της, η Πάρτον απάντησε γελώντας: «Φυσικά. Ο Καρλ με έχει δει με κάθε τρόπο. Στην πραγματικότητα, θυμάμαι όταν πρωτοπαντρευτήκαμε, μόλις είχα βγει από το ντους και δεν φορούσα τα παπούτσια μου. Μου είπε: "Λοιπόν, είσαι τόσο μεγάλη όσο μια μπάρα σαπούνι"».

Επίσης, η Πάρτον είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ένα ακόμη κλειδί της επιτυχίας στο γάμο τους: την κατανόηση των ορίων του άλλου, που για τον Ντιν είναι η επιθυμία του να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Καρλ δεν ήταν ποτέ στο προσκήνιο, ποτέ δεν ήθελε να είναι σε αυτό», μοιράστηκε η Πάρτον στη ραδιοφωνική εκπομπή της στο Apple Music «What Would Dolly Do?» τον Νοέμβριο. «Δεν του αρέσει».

τραγουδίστριαΝτόλι Πάρτονγάμοςειδήσεις τώρα