Lifestyle|31.05.2024 22:14

Επίθεση στον πρίγκιπα Χάρι από τον γιο του Τζον Λένον: «Είναι ηλίθιος, του αξίζει να τον κοροϊδεύουν»

Newsroom

Επίθεση κατά του πρίγκιπα Χάρι εξαπέλυσε ο γιος του Τζον Λένον, Σον, αποκαλώντας τον «ηλίθιο», που του αξίζει να τον κοροϊδεύουν.

Ο Σον, 48 ετών, προκάλεσε την οργή των θαυμαστών τού Χάρι όταν δημοσίευσε ένα αστείο για το βιβλίο του «Spare», γράφοντας: «Η πολυαναμενόμενη κριτική μου για την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι είναι δύο λέξεις. ''Spare Me'' [λυπήσου με]».

Τι απαντά ο ίδιος

Ο μουσικός επέμεινε ότι έκανε απλώς ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο του βιβλίου, αλλά επανήλθε στην κριτική του στον Χάρι. Καθώς ο κόσμος επισήμανε ότι ο Σον και ο Χάρι έχουν πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι και οι δύο έχασαν διάσημους γονείς σε νεαρή ηλικία, ο Σον θυμήθηκε ότι συνάντησε τον μικρότερο γιο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τον Daily Mail, ο Σον απάντησε: «Στην πραγματικότητα γνωρίζω ότι έχουμε κοινά. Συναντηθήκαμε μια φορά. Αυτό ήταν πριν συνειδητοποιήσω ότι ήταν ηλίθιος».

«Ήταν ένα λογοπαίγνιο» είπε ο Σον για την αρχική του ανάρτηση, αλλά πρόσθεσε ότι «του αξίζει να τον κοροϊδεύουν» και ότι «θα είναι μια χαρά».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέχισαν να υποστηρίζουν τον Χάρι, αναφέροντας τις τραγωδίες που έχει περάσει, αλλά ο Σον δήλωσε για το παρελθόν του Χάρι: «Είναι πολύ λυπηρό. Δεν του κρατάω κακία. Είναι η βλακεία που με ενοχλεί».

Και πρόσθεσε: «Επειδή έκανα ένα αστείο δεν σημαίνει ότι δεν τον συμπονώ. Στην πραγματικότητα, τον συμπονώ. Επίσης, γι' αυτό είμαι πολύ απογοητευμένος με τις προοπτικές του. Ήλπιζα ότι θα ήταν πιο έξυπνος».

Ο Σον απάντησε, επίσης, σε έναν θαυμαστή του Χάρι που τον υπερασπίστηκε, υπονοώντας ότι ο Σον ζηλεύει που ο πρίγκιπας είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ.

Πρίγκιπας Χάριειδήσεις τώραΤζον Λένον