Lifestyle|01.06.2024 10:24

Jennifer Lopez: Ακυρώνεται η καλοκαιρινή της περιοδεία – Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό από τον Ben Affleck

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ανακοίνωσε ότι η καλοκαιρινή της περιοδεία για το 2024, «This Is Me… Live», ακυρώνεται. Η σούπερ σταρ αναφέρει πως οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, καθώς επιθυμία της είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Η Τζένιφερ Λόπεζ εκφράζει παράλληλα τη δυσαρέσκειά της για όλους τους θαυμαστές της οι οποίοι ανυπομονούσαν να την απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή.

«Για όσους αγόρασαν τα εισιτήρια θα επιστραφούν αυτόματα – δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο. Για όσους αγόρασαν μέσω ιστοσελίδων μεταπώλησης τρίτων – παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς σας για περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η ανακοίνωση για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της Τζένιφερ Λόπεζ.

«Είμαι τελείως στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοητεύω. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Υπόσχομαι ότι θα σας αποζημιώσω γι’ αυτό και θα είμαστε ξανά μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν….» έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η περιοδεία της είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο μετά και το τελευταίο της άλμπουμ «This Is Me…Now» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

Οι φήμες χωρισμού με τον Μπεν Αφλεκ

Την ίδια ώρα «φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για τον γάμο της με τον Μπεν 'Αφλεκ (Ben Affleck) και τα σενάρια που αναφέρουν πως η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την περιοδεία της στην προσπάθειά της να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο.

Μετά από διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Lopez και ο Affleck μπορεί να μην ζουν πλέον μαζί, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ βρίσκεται συνεχώς στο μικροσκόπιο, με τα μέσα ενημέρωσης να ψάχνουν για το πού βρίσκονται και αν και οι δύο εξακολουθούν να φορούν τις βέρες τους. Στις 16 Μαΐου, η Lopez και ο Affleck φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά εδώ και πάνω από ένα μήνα, με τον καθένα να εντοπίζεται να φοράει τις βέρες του.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί ο ένας τον άλλον δύο φορές: πρώτα το 2002 και μετά ξανά το 2021. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τελετή στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022, την οποία η Lopez χαρακτήρισε «τον καλύτερο δυνατό γάμο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε». Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Affleck και ο τέταρτος για την Lopez.

Μπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζπεριοδείαειδήσεις τώρα