Lifestyle|01.06.2024 21:15

Ο αγέρωχος Clint Eastwood γιορτάζει τα 94α γενέθλιά του

Newsroom

Ένας από τους τελευταίους θρύλους στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, ο Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) γιορτάζει σήμερα τα 94α γενέθλιά του.

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν το Μάρτιο όταν εθεάθη χαμογελαστός στην εκδήλωση που διοργάνωσε η περιβαλλοντολόγος Dr. Jane Goodall στην Carmel-by-the-Sea στην Καλιφόρνια, όπου ο ίδιος είχε διατελέσει δήμαρχος τη δεκαετία του '80.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του ο Ίστγουντ δεν το έβαλε κάτω και το περασμένο Νοέμβριο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της «τελευταίας του ταινίας, «Juror #2» ως κινηματογραφιστής. Το καστ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult), Τόνι Κολέτ (Toni Collette), Γκάμπριελ Μπάσο (Gabriel Basso), Κρις Μεσίνα (Chris Messina) και Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland).

«Νομίζεις ότι θα συναντήσεις κάποιον δύσκολο τύπο και αυτός είναι ευγενικός, ήρεμος και χαρούμενος» είχε δηλώσει ο Κρις Μεσίνα στο PEOPLE για τη συνεργασία του με τον σπουδαίο ηθοποιό τον Δεκέμβριο. «Ήταν φοβερός. Τον αγάπησα πραγματικά» πρόσθεσε.

Επίσης σε λίγους μήνες πρόκειται να καλωσορίσει ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά του αφού η μικρότερη κόρη του, Mόργκαν ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό με τον αρραβωνιαστικό της Τάνερ Κούπμανς(Tanner Koopmans).

Η Mόργκαν η οποία είναι συγγραφέας, μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα στο Instagram, αποκαλύπτοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της με δύο στιγμιότυπα και με τη φράση «το μωρό μας». 

Ανάμεσα στις διαδικτυακές ευχές που δέχτηκε ήταν της μαμάς της, Ντίνα Φίσερ (Dina Fisher), η οποία έγραψε: «το μωρό μου έχει μωρό!!!!!». Η Φίσερ ήταν παντρεμένη με τον σταρ από το 1996 έως το 2014.

Ο Ίστγουντ έχει άλλα επτά παιδιά με έξι διαφορετικές γυναίκες με μεγαλύτερη τη 70χρονη Λόρι Μάρεϊ.

ειδήσεις τώραγενέθλιαΚλιντ Ίστγουντ