Lifestyle|03.06.2024 10:10

Αnitta: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και το νέο άλμπουμ της - «Φοβήθηκα πως θα πεθάνω»

Newsroom

Καλεσμένη στο «Today's Citi Concert Series» βρέθηκε η Anitta, η οποία αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν. Πριν από δύο χρόνια, η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε για μήνες, παλεύοντας με μια μυστηριώδη ασθένεια που τελικά υποχώρησε. Αυτή η δοκιμασία την άφησε ανίκανη να περπατήσει και παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε πως «θα πεθάνει» κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας υγείας.

«Ήμουν πολύ, πολύ άρρωστη» θυμήθηκε η  Larissa de Macedo Machado, όπως είναι το πραγματικό της όνομα. «Η κατάστασή μου ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσα να δουλέψω – κάτι που δεν είχα σταματήσει να κάνω για χρόνια». 

Η εμπειρία αυτή αποτέλεσε «ένα σημαντικό μάθημα» για την τραγουδίστρια, καθώς συνειδητοποίησε ότι «σωματικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα που της άρεσαν» λόγω της υγείας της. «Eπρεπε ν' αφιερώσω χρόνο για να φροντίσω τον εαυτό μου» είπε. Καθώς εργαζόταν για να βελτιώσει την υγεία της, βρήκε έμπνευση για να δημιουργήσει μουσική.

«Απλά σπατάλησα τόσο πολύ χρόνο στη ζωή μου, προσπαθώντας να πετύχω στόχους, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και να πετύχω» εξομολογήθηκε στο Today. «Μετά τα προβλήματα υγείας μου, άρχισα να φροντίζω καλύτερα την πνευματικότητά μου. Ακολουθώ τη θρησκεία Yoruba και έπρεπε να εμβαθύνω σε αυτήν. Βυθίστηκα στον εαυτό μου και σε ό,τι μου φέρνει γαλήνη».

Η Anitta δημιούργησε το νέο της άλμπουμ ενώ ήταν στο νοσοκομείο

«Η ασθένεια άλλαξε όλη μου τη νοοτροπία, γι' αυτό και έφτιαξα αυτό το άλμπουμ. Δημιούργησα το Funk Generation στο νοσοκομείο. Ηθελα ένα άλμπουμ που να με κάνει περήφανη σε περίπτωση που πεθάνω. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτό το άλμπουμ και το έκανα χωρίς να σκέφτομαι τα streams, τους αλγόριθμους και τους αριθμούς. Ηθελα απλά να διασκεδάσω και ν' αγαπήσω αυτό που έκανα» είπε με χαρά.

 

Τον Ιούλιο του 2022, η Αnitta μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας: «Ηρθα από την περιοδεία κατευθείαν στο νοσοκομείο για να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για μια εγχείρηση που θα κάνω μόλις το σώμα μου είναι έτοιμο γι' αυτήν».

Η εγχείρηση ήταν προγραμματισμένη πριν ξεκινήσει η περιοδεία. «Εχω κάτι που λέγεται ενδομητρίωση (πολύ συχνή σε εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο αλλά δεν συζητιέται όσο θα έπρεπε). Πηγαίνω καλά, με φροντίζουν πολύ καλά και θα κρατάω όλους ενήμερους. Πολλή αγάπη» είπε κλείνοντας η Anitta.

εγχείρησηάλμπουμνοσοκομείοτραγουδίστριαειδήσεις τώρα