Lifestyle|03.06.2024 11:39

Γιώργος Λιάγκας για Ελπίδα Νίνου: «Είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της»

Newsroom

Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται, το πρωί της Δευτέρας (3/6), στο Εφετείο Αθηνών, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού μετά από καταγγελίες συναδέλφων του. Ο ηθοποιός επέλεξε να μπει από διαφορετική είσοδο προκειμένου να μην τον καταγράψουν οι κάμερες. 

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πλάνα από την άφιξη της Ελπίδας Νίνου στο δικαστήριο, θέλησε να σχολιάσει για τον τρόπο που η ίδια στάθηκε στο σύζυγό της. 

«Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του συζύγου της, του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν λάκισε, δε λύγισε. Ηταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται. Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε.

Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα… για να προσφέρει στην οικογένεια» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, "πως είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε". Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία; Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του» συνέχισε. 

Πέτρος Φιλιππίδηςειδήσεις τώραηθοποιόςδικαστήριο