Lifestyle|03.06.2024 12:50

Mandy Moore: Η πρωταγωνίστρια του «This is us» περιμένει το τρίτο της παιδί

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλεόυν η (Μάντι Μουρ) Mandy Moore και ο Taylor Goldsmith, καθώς την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, οτι περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία των δύο παιδιών της, η αμερικανίδα ηθοποιός ανακοίνωσε οτι είναι έγκυος για τρίτη φορά, περιμένοντας ένα κοριτσάκι, έπειτα απο την απόκτηση δύο αγοριών.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, δήλωσε: «Κάποιες φορές η ζωή μιμείται την τέχνη. Το τρίτο μέρος της παρέας έρχεται σύντομα. Ανυπομονώ για αυτά τα αγόρια να αποκτήσουν ένα κορίτσι αδερφάκι».

 

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το post της ηθοποιού υπάρχουν οι δύο γιοί της, ο 3χρονός Augustus «Gus» και ο μόλις 19 μηνών Oscar «Ozzie», φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «ο Μεγάλος» και «ο Μεσαίος». 

 

Το ζεύγος Moore και Goldsmith παντρεύτηκαν το 2018 με την ηθοποιό να έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι δυσκολεύτηκε πολύ να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να σκεφτεί οτι πιθανών να μην αποκτήσει παιδιά.

Εκείνη την περιόδο, οι γιατροί την προειδοποίησαν οτι ίσως να μη μπορέσει να τεκνοποιήσει, οπότε η εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εκείνη και τον άντρα της.

ηθοποιόςεγκυμοσύνηHollywoodsocial media