Lifestyle|04.06.2024 12:41

Selena Gomez: «Οι γυναίκες είναι κακές» - Οι σκέψεις για υιοθεσία και ο Benny Blanco

Newsroom

Η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) αποκάλυψε ότι αναπτύσσει στενές φιλίες με «λογικούς ανθρώπους». Η τραγουδίστρια του «Love on» παραδέχτηκε ότι οι πιο κοντινοί της άνθρωποι δεν «δίνουν δεκάρα» για το επίπεδο της διασημότητάς της.

«Είναι κλισέ, αλλά τα κορίτσια είναι κακά» είπε η Γκόμεζ στο Time. «Είναι ένας πολύ περίεργος ανταγωνισμός, από τη μία να βρίσκομαι με τα κουλ κορίτσια και την άλλη, εδώ. Δεν ξέρω πού πρέπει να ανήκω».

Η ηθοποιός της σειράς «Only Murders in the Building» μίλησε επίσης για τη μοναξιά, παραδεχόμενη ότι «δύσκολα» την αντιμετωπίζεις. «Μπορείς να είσαι σ' ένα πλήθος ανθρώπων και να νιώθεις μόνος. Το αντιμετωπίζω ακόμα», είπε, προσθέτοντας ότι συχνά βιώνει το συναίσθημα της απογοήτευσης.

«Μπορείς να αποσπάς την προσοχή σου και ν' αρνείσαι όσα λες και νιώθεις, αλλά η μοναξιά είναι ακόμα εκεί» είπε. «Απλώς επιτρέπω στον εαυτό μου να ζήσει αυτές τις μέρες, πρόσθεσε.

Όταν η σχέση της με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό, Μπένι Μπλάνκο (Benny Blanco), έγινε σοβαρή, τα σχέδιά της άλλαξαν. «Απλά συμβαίνει όταν το περιμένεις λιγότερο» μοιράστηκε.

Η Γκόμεζ είπε ότι ο νέος της σύντροφος, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει το 2023, αγνοεί τα «θορυβώδη» και «πληγωτικά» σχόλια που κάνουν οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των δικών της θαυμαστών, γι' αυτήν.

ειδήσεις τώρατραγουδίστριαΣελένα Γκόμεζμοναξιά