Lifestyle|04.06.2024 13:47

Είναι έγκυος η Lady Gaga; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά στον γάμο της αδερφής της

Newsroom

Μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τη Lady Gaga με φουσκωμένη κοιλιά έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια ήταν παρούσα στον γάμο της αδελφής της, Νάταλι, και κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, όπως συνηθίζεται στην Αμερική, η κοιλιά της ήταν εμφανής μέσα από το μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που επέλεξε.

Τον τελευταίο καιρό, η Lady Gaga κρατούσε χαμηλό προφίλ και δεν είχε εμφανιστεί δημόσια με τον 46χρονο σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι.

Σύμφωνα με τη «Sun», η οικογένεια νοίκιασε ολόκληρο το ξενοδοχείο «ViewPoint» για το Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στους καλεσμένους αποκλειστική διαμονή στα επτά δωμάτια και τις οκτώ σουίτες με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Την επόμενη μέρα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε εκθαμβωτική ως παράνυμφος, βοηθώντας την αδελφή της με το εντυπωσιακό λευκό νυφικό της.

Η Lady Gaga, με το πραγματικό όνομα Stefani Joanne Angelina Germanotta, φορούσε ένα ανοιχτό ροδακινί φόρεμα με ασορτί γάντια και κρατούσε ένα μπουκέτο με κίτρινα λουλούδια.

Μετά την ρομαντική τελετή, που κράτησε 30 λεπτά, εθεάθη να συνομιλεί με τον σύντροφό της, ο οποίος έδειχνε κομψός μέσα σ' ένα μαύρο κοστούμι. Το ζευγάρι, φανερά ερωτευμένο, περπάτησε χέρι - χέρι για να φωτογραφηθεί με τους νεόνυμφους.

έγκυοςτραγουδίστριαγάμοςLady Gagaεγκυμοσύνη