Lifestyle|05.06.2024 10:02

Θοδωρής Μαραντίνης: «Εχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου, πολύ περίεργο κλίμα»

Newsroom

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έρχεται στις 16 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου για μια μοναδική συναυλία, το δικό του πάρτι γενεθλίων. Τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της πόλης, επέλεξε ο frontman των Onirama για να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του. Ένα ξεχωριστό live, ένα πραγματικό πάρτι γεμάτο αγαπημένους φίλους, καλεσμένους και μεγάλες εκπλήξεις.

Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους δύο γιους του αλλά και το αν θα συμμετείχε στη Eurovision. «Πλέον αυτό που ψάχνω σ' έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση. Εχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Αρχικά, για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος, γιατί μεγεθύνεται λίγο. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες, για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ωστόσο, ποτέ δεν λέμε ποτέ» ανέφερε, αρχικά.

Μιλώντας για το διαζύγιο που έχει πάρει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, δήλωσε: «Εχω περάσει πολύ όμορφα και καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές αλλά για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα. Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου, έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Εχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω, μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια δεν έχουμε, έχουμε έναν τρόπο πρακτικά. Εχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, τρία βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα».

«Ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι βρίσκεται σε μεταβατική φάση. «Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα στα παιδιά μου, έχοντας αρκετό χρόνο μαζί τους και σε όλη τη δύσκολη φάση που περάσαμε, να μπορέσω να είναι όσο γίνεται ανώδυνο για αυτούς. Μπορεί ν' ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να μη χάσω χρόνο από τα παιδιά μου. Μπορεί να μου στοιχίζει στη δουλειά μου, αλλά δεν με νοιάζει. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Όπως και σε άλλα παιδιά που δεν χωρίζουν οι γονείς τους και έπρεπε να χωρίσουν. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «ήμουν ο απόλυτος φλώρος στην εφηβεία μου, το απόλυτα καλό παιδί. Ήμουν πολύ συνεργάσιμος. Τελείωσα τρεις ξένες γλώσσες και το σχολείο χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα. Εδωσα Πανελλήνιες για να πάρω την αναβολή του στρατού. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θ' άλλαζα πράγματα. Και προσωπικά και επαγγελματικά» και συνέχισε: «Κάποια στιγμή γκούγκλαρα τ' όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: "Ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου;". Εμένα δε με νοιάζει, δε με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: "Α τον κοντό!"».

Eurovision

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στη φετινή του εμπειρία στη Eurovision, που για πρώτη φορά παρακολούθησε τον διαγωνισμό από κοντά. «Πρώτη φορά πήγα Σουηδία και Eurovision. Να πω την αλήθεια δεν την έπαιρνα πολύ σοβαρά γιατί είναι ένα κομμάτι της αισθητικής της που το αντιλαμβάνομαι αλλά δεν μου αρέσει και τόσο. Όταν πήγα εκεί με κέρδισε η αγάπη και η ενότητα των ανθρώπων που έβλεπα στο χώρο. Συνολικά στο γήπεδο υπήρχε μια διάθεση για αγάπη, για ενότητα. Περίμενες ότι θα υπήρχε ανταγωνισμός αλλά υπήρχε μεγάλη αγάπη. Παρόλο που υπήρχε όλο αυτό με το Ισραήλ, που είχε δημιουργήσει μια ένταση, ακόμα και εκείνη τη στιγμή υπήρχε αγάπη. Δεν ξέρω αν εμείς θα πηγαίναμε στη Eurovision, δεν λέω ποτέ, δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος. Αν υπάρχει ένα τραγούδι, στο οποίο εγώ αισθάνομαι καλά και πληροί τις προϋποθέσεις τις συγκεκριμένες».

Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι, παρουσιάζει και το πρώτο του solo τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Τρελαίνομαι». Ένα διαφορετικό, παιχνιδιάρικο, άκρως καλοκαιρινό κομμάτι σε νησιώτικους ρυθμούς που ήδη έχει κάνει αίσθηση στο TikTok και έρχεται για να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να γιορτάσουμε σε χορούς κυκλωτικούς! 

γενέθλιαEurovisionΘοδωρής ΜαραντίνηςΚήπος του Μεγάρουειδήσεις τώραδιαζύγιοΣίσσυ Χρηστίδου