Lifestyle|06.06.2024 11:03

Halsey: Η υποψήφια για Grammy πάσχει από λευχαιμία και λύκο - «Είμαι τυχερή που ζω»

Newsroom

Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια, Halsey, αποκάλυψε, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, πως διαγνώστηκε με λύκο και λευχαιμία, προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές της, οι οποίοι δεν ήξεραν για την κατάστασή της. Η ίδια ανέφερε ότι είναι καλύτερα έπειτα από δύο δύσκολα χρόνια.

«Ευχαριστώ για την απίστευτη αγάπη για το "The End"και για την υποστήριξή σας από την ημέρα της κυκλοφορίας του» έγραψε αρχικά. 

«Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι διαβάζουν τα νέα που κρατούσα μέσα μου για πολύ καιρό και δεν ήμουν σίγουρη για το πόσα ήθελα να μοιραστώ. Ησασταν όλοι τόσο ευγενικοί, οπότε θέλω να μοιραστώ λίγο περισσότερα» ανέφερε σε δεύτερη ανάρτησή της.

«Το 2022 διαγνώστηκα αρχικά με λύκο και στη συνέχεια με μια σπάνια Τ-κυτταρική λεμφοϋπερπλαστική διαταραχή. Και τα δύο αντιμετωπίζονται σήμερα ή βρίσκονται σε ύφεση, και τα δύο αυτά θα τα έχω πιθανότατα για όλη μου τη ζωή» πρόσθεσε.

 

Σε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, τη βλέπουμε στο νοσοκομείο, να λέει ότι αισθάνεται «σαν γριά». «Είπα στον εαυτό μου ότι του δίνω ακόμα δυο χρόνια ασθένειας. Στα 30, θ' αναγεννηθώ και δεν θα είμαι άρρωστη. Θα είμαι hot και θα έχω πολλή ενέργεια. Απλά θα ξαναζήσω τα 20s στα 30s μου» συνέχισε. 

Η Hasley ανακοίνωσε επίσης το πέμπτο της άλμπουμ, ενώ κυκλοφόρησε το single, «The End». Σε αυτό, τραγουδάει για το πώς «κάθε δύο χρόνια τώρα, ο γιατρός λέει ότι είμαι άρρωστη».

Το «δηλητήριο» στο αίμα της

Το 2022 αποκάλυψε ότι η υγεία της χειροτέρεψε όταν ήταν έγκυος στον γιο της, Ender, τον προηγούμενο χρόνο. Εχει υποβληθεί σε θεραπεία για παθήσεις όπως ενδομητρίωση, σύνδρομα Ehlers-Danlos, σύνδρομο Sjogren και σύνδρομο ενεργοποίησης μαστοκυττάρων.

Άφησε να εννοηθεί ότι τώρα λαμβάνει θεραπεία επίσης για λύκο και λευχαιμία, κάνοντας tag στην τελευταία της ανάρτηση τη Συμμαχία Έρευνας για τον Λύκο καθώς και την Εταιρεία Λευχαιμίας και Λεμφώματος.

 

Ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε η Halsey, τη δείχνει να λαμβάνει θεραπεία σε νοσοκομείο, ενώ έχει τυλίξει το κεφάλι της μ' ένα μαντίλι. Στο νέο της κομμάτι τραγουδά για το «δηλητήριο» στο αίμα της.

Η Selena Gomez έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη διάγνωσή της με λύκο, για τον οποίο, όπως λέει, χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού το 2017. Αφού μοιράστηκε την ιστορία της στο διαδίκτυο την Τρίτη, οι θαυμαστές έσπευσαν να προσφέρουν στη Halsey υποστήριξη.

λευχαιμίαλύκοςτραγουδίστρια