Lifestyle|10.04.2019 10:38

Τα ζώδια της Τετάρτης (10/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη. Θέλεις να βρεθείς µε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να συζητήσεις θέµατα που σας απασχολούν. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον ∆ία στον Τοξότη προκαλεί υπερβολική νευρικότητα, που σε βάζει σε αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους επικεντρώνεσαι στο εισόδηµά σου, στο πώς διαχειρίζεσαι οικονοµικές εκκρεµότητες και το έλλειµµα αυτοπεποίθησης καθώς τα χρήµατα σου δηµιουργούν σιγουριά. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον ∆ία στον Τοξότη προκαλεί υπερβολική ανασφάλεια, καχυποψία και αδιαλλαξία στα οικονοµικά.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανεβάζει την ενεργητικότητά σου. Ολοκλήρωσε θέµατα σχετικά µε το περιβάλλον σου, κυρίως σε ό,τι αφορά τον/ τη σύντροφο ή συνεργάτες. Σηµαντικές οι γνωριµίες που σε κινητοποιούν για νέες καθοριστικές συνεργασίες. Η αντίθεσή της µε τον ∆ία στον Τοξότη σού δηµιουργεί υπερβολικό παρορµητισµό.

Καρκίνος

Εντονη συναισθηµατικότητα οδηγεί σε αποµόνωση και µοναχικότητα καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους σε φέρνει αντιµέτωπο µε παλιές καταστάσεις που σε φορτίζουν. Το έλλειµµα καθαρής σκέψης ίσως κοστίσει. Το βράδυ η αντίθεσή της µε τον ∆ία στον Τοξότη αυξάνει ευαισθησία και άγχος σε συζητήσεις.

Λέων

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους επικεντρώνεσαι στους φίλους, καθώς θέλεις να βρεθείς µαζί τους ανταλλάσσοντας απόψεις. Συλλογικές προσπάθειες µπαίνουν στο πρόγραµµά σου. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη εγείρει υπερβολικές αντιδράσεις σε σχέση µε τους φίλους και δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός/ή.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και οι επαγγελµατικές απαιτήσεις αναλώνουν τον χρόνο, καθώς απαιτούν την προσοχή και την προσπάθειά σου. Η µεθοδικότητα και η εργατικότητα βοηθούν στην προσωπική σου ανέλιξη. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη φέρνει άγχος και συγκρουσιακές διαθέσεις.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Επικεντρώνεις την προσοχή σου στα πνευµατικά σου ενδιαφέροντα, παράλληλα η διασκέδαση είναι σηµαντική γι’ αυτό και επιδιώκεις να περάσεις όµορφα µε παρέες. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη πιθανώς να σε ωθήσει στην πολυλογία.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και η νευρικότητα είναι έντονη από το πρωί χωρίς να αντιληφθείς το γιατί, αλλά και πώς να τη διαχειριστείς. Η προσοχή σου επικεντρώνεται στα οικονοµικά και σε επιχειρηµατικά σχέδια. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη σού αυξάνει τον εκνευρισµό και πιθανές διαθέσεις επιβολής.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Σελήνη είναι στους ∆ιδύµους και προσπαθείς να λύσεις ζητήµατα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στο ζώδιό σου εντείνει ανασφάλειες και υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου.

Αιγόκερως

Η δουλειά σου απαιτεί προσπάθεια καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και σου δηµιουργούν άγχος, γκρίνια, επιθετικότητα. Προσοχή, διάθεση ιδανική να προκαλέσει αντιπαραθέσεις στην καθηµερινότητα. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, άγχος και έντονη δυσθυµία.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους και η κοινωνικότητά σου τονίζεται, νιώθεις όµορφα, δηµιουργικά, προσπαθείς να βρεις την καλύτερη παρέα για διασκέδαση. Η ερωτική σου διάθεση γίνεται εντονότατη. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη σε οδηγεί σε υπερβολική αυτοπροβολή και αµετροέπεια.

Ιχθύες

Η ανάγκη να βρεθείς µε τους δικούς σου είναι κυρίαρχη, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους εντείνει τον συναισθηµατισµό και τη διάθεση να κινηθείς σε γνωστά µονοπάτια. Το βράδυ η αντίθεση µε τον ∆ία στον Τοξότη εντείνει υπερβολικά την κυκλοθυµία και δεν είναι δύσκολο να υπάρξουν καβγάδες µε την οικογένειά σου.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις