Lifestyle|13.06.2024 12:23

Η Kylie Minogue σε ταβέρνα της Μυκόνου – Τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Newsroom

Η διάσημη τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) λίγες ημέρες μετά τις διακοπές της στην Αθήνα, ταξίδεψε στη Μύκονο.

Η δημοφιλής σταρ έφτιαξε βαλίτσα για το νησί των Ανέμων και καταγράφηκε από το Mykonos Live Tv να απολαμβάνει τις ελληνικές νοστιμιές σε τοπική ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Άννας. Η Kylie Minogue συνοδευόταν από τον ατζέντη της και μια φίλη της, και σύμφωνα με πληροφορίες παρήγγειλε και δοκίμασε θαλασσινά.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ήταν casual ντυμένη, με καπέλο στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει απαρατήρητη.

Το πρόγραμμα διακοπών της Kylie Minogue στην Μύκονο περιλάμβανε και βόλτα με σκάφος για βουτιές στα τιρκουάζ νερά της Ρήνειας.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία που η Kylie επισκέπτεται την Μύκονο. Το 2016 έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον τότε αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse ενώ το 2021 βρέθηκε στην Μύκονο στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Germany’s Next Top Model, καθώς ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του γερμανικού ριάλιτι.

διακοπέςΜύκονοςΚάιλι Μινόγκειδήσεις τώρα