Lifestyle|13.06.2024 13:12

Αθηνά Οικονομάκου: Στη συναυλία των Coldplay με νέα σχέση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Newsroom

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είναι και πάλι ερωτευμένη.

Ο νέος της σύντροφος λέγεται Μπρούνο Τσερέλα και είναι 37 ετών. Πρόκειαι για έναν Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα με τον οποίο η γνωστή ηθοποιός είναι μαζί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

 

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα εμφανίστηκαν μαζί στη συναυλία των Coldplay και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο Πρωινό, η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να ανταλλάσσει φιλιά με τον σύντροφό της  Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν από την είδηση, τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας γνώριζαν ότι θα προβληθεί η είδηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πήραν την απόφαση επειτα από δέκα χρόνια κοινής ζωής, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, ενώ την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος – Σπύρος. Μερικά χρόνια αργότερα, ήρθε στη ζωή και η κόρη τους Σιέννα – Ηλέκτρα.

διαζύγιοΑθηνά ΟικονομάκουColdplayσυναυλίαειδήσεις τώρα