Lifestyle|17.06.2024 11:23

Δημήτρης Σταρόβας: Εκατοντάδες μηνύματα στήριξης μετά το συγκινητικό βίντεο

Newsroom

Πλήθος διάσημων καλλιτεχνών και ανθρώπων της ελληνικής showbiz έσπευσε να στηρίξει με το δικό του μήνυμα το Δημήτρη Σταρόβα, έπειτα από το συγκλονιστικό βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός θέλησε με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, να δώσει ένα μάθημα ζωής προς όλους τους ακολούθους του.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο ανέφερε ότι: «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό, για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε…  Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Μεγάλο κίνημα αγάπης και στήριξης 

Λίγες ώρες μετά, πλήθος διάσημων και μη Ελλήνων στήριξαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους στο πρόσωπο του.

Μέσα σε αυτούς ήταν η Κατερίνα Ζαρείφη, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Λιάγκας, η Δούκισσα Νομικού, η Μιμή Ντενίση, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναταλία Δραγούμη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέτυ Μαγγίρα, και πολλοί άλλοι.

«Κούκλος έγινες. Αυτό βλέπουμε όλοι σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης, «σιδερενιος φιλε!! Μη μασας!!!!!! Σ αγαπαμε ολοι» του έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Είσαι υπέροχος!! Σ αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Αλλά η μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μας βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη οτι ποτε δεν πρέπει να το χάνουμε!!!! σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα με τον Γιώργο Τσαλίκη να επιμένει στην απόφαση του Δημήτρη Σταρόβα να μην κρυφτεί: «Φανερές μαχες χωρίς να κρυβόμαστε ! Είσαι δυνατός ! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ ! Όλα θα πάνε τέλεια ».

«Σε λατρεύω» έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου με τη Μιμή Ντενίση να προσθέτει «Δημήτρη αξιολάτρευτε. Θα τα ξεπεράσεις όλα!!! Κ όλοι Σ αγαπάμε ακόμα πιο πολύ για την ειλικρίνεια κ το θάρρος σου. Κι εγω παρά πολύ !!!».

«Σιδερένιος αγοράκι μου καλό ! Σ/ αγαπάμε και σε περιμένουμε !» ήταν το μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα με τη Λάουρα Νάργες να γράφει «είσαι δύναμη, χίλια μπράβο!!! Σου στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και θετική ενέργεια!!!»

ειδήσεις τώραΔημήτρης Σταρόβαςεγκεφαλικό