Lifestyle|19.06.2024 10:30

Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones: Πουλάνε την έπαυλη τους στη Νέα Υόρκη

Newsroom

Πωλητήριο έβαλαν στην έπαυλη τους οι Μαϊκλ Ντάκλας (Michael Douglas) και Κάθριν Ζετα-Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones), η οποία βρίσκεται στην κομητεία Γουεστσέστερ της Νέας Υόρκης και εχει χτιστεί γύρω στο 1920.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal,οι δύο σταρ του Hollywood πουλάνε το ακίνητο τους έναντι του ποσού των 12 εκατομμυρίων δολάρίων. Μια τέτοια κίνηση αγοραπωλησίας θα μπορούσε να αποφέρει στο ζεύγος κέρδη 7,5 εκατομμυρίων, καθώς η 54χρονη ηθοποιός το είχε αγοράσει το 2019 στην αξία των 4,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία.

Σύμφωνα με τον ατζέντη της Compass, David Turner, το σπίτι βρίσκεται 20 μίλια μακριά απο τη Νέα Υόρκη, στο χωριό Ιρβινγκτον, ενώ το κτήμα διαθέτει μια εντυπωσιακή έκταση κατά μήκος του ποταμού Χάντσον. Στη συνέντευξη τους στην εφημερίδα οι δυό σταρ δήλωσαν, ότι τώρα που τα παιδιά τους μεγάλωσαν προτιμούν να περνάνε περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι τους.

 

Ερχονται στην Ευρώπη

Το ζευγάρι,το οποιο έχει δύο παιδιά, τον 23χρονο Dylan και την 21χρονη Carys, σχεδιάζει να περάσει περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό, καθώς η Zeta-Jones έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό. «Ο Μάικλ και εγώ σκοπεύουμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στις Βερμούδες και στην Ευρώπη» είπε στη δήλωσή της στο πρακτορείο.

Οπως τόνισε ο Turner: «Ο Douglas και η Zeta-Jones έχουν αναπαλαιώσει κάθε δωμάτιο στο γοητευτικό τους σπίτι από τούβλα, συμπεριλαμβανομένων των δώδεκα μπάνιων και οκτώ υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο.Τα κυριότερα σημεία του σπιτιού περιλαμβάνουν ένα επίσημο σαλόνι με τζάκι, ένα σαλόνι με ενσωματωμένο μπαρ και μια ξύλινη επένδυση με τζάκι και μια εκπληκτική, διώροφη βιβλιοθήκη».

Νέα ΥόρκηπωλητήριοΚάθριν Ζέτα ΤζόουνςΜάικλ ΝτάγκλαςηθοποιόςHollywood