Lifestyle|19.06.2024 11:45

Shannen Doherty: Μίλησε για το πως ο πατέρας της επηρέασε τις επιλογές της στους άνδρες

Newsroom

Σε μια εκ βάθους καρδιάς αποκάλυψη προχώρησε η Σάνεν Ντοχέρτι μέσα απο το νέο επεισόδιο του podcast της με τίτλο «Let's Talk About Dads....with Shannen Doherty». Η ηθοποιός αποκάλυψε ανήμερα την Ημέρα του Πατέρα, πως το πρόβλημα υγείας του αείμνηστου πατέρα της πιθανών να επηρέασε τις ερωτικές της σχέσεις.

Η 53χρονη σταρ μίλησε δίχως φόβο για το πώς τα θέματα υγείας του πατέρα της, John Thomas Doherty Jr., ο οποίος απεβίωσε το 2010, πιθανότατα την επηρέασαν στην επιλογή ανδρών στην μετέπειτα ζωη της.

«Νομίζω ότι βλέποντάς τον να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και ο φόβος που ένιωθα συνεχώς, θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δω; Θα πεθάνει; Δεν θα βγει από το νοσοκομείο;» εξήγησε η Doherty, ενώ συμπλήρωσε ότι η αβεβαιότητα αυτή έφερε αισθήματα εγκατάλειψης.

 

«Αλλά δεν ήταν σα να μου το έκανε εκείνος αυτό. Ήταν περισσότερο ότι το πρόβαλλα στον εαυτό μου, επειδή φοβόμουν τόσο πολύ ότι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα ήταν εκεί. Υπήρχαν κομμάτια του εαυτού μου που έκλειναν καθώς μεγάλωνα... Και νομίζω ότι σίγουρα, το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό, ότι επέλεξα άνδρες που δεν ήταν σαν τον πατέρα μου, που δεν ήταν τόσο ευγενικοί και τόσο ευγενικοί και τόσο σπουδαίοι».

Σάνεν Ντόχερτιpodcastηθοποιός