Lifestyle|19.06.2024 21:15

Denzel Washington: Τα τρυφερά λόγια για τη Whitney Houston - «Ηθελα να την προστατέψω»

Newsroom

Ο καταξιωμένος ηθοποιός του Hollywood, Ντένζελ Ουάσινγκτον (Denzel Washington), θυμάται με νοσταλγία τις στιγμές που συνεργάστηκε με την αείμνηστη Γουίτνει Χιούστον (Whitney Houston).

Ο 69χρονος Ουάσινγκτον και η ντίβα της pop πρωταγωνίστησαν ως Dudley και Julia Biggs, αντίστοιχα, στην ταινία «The Preacher’s Wife» (Φτερωτός έρωτας) του 1996. Σχεδόν 30 χρόνια μετά, ο Ουάσινγκτον μοιράστηκε την εμπειρία του από τα γυρίσματα με τη Χιούστον, ενώ έκανε αναδρομή στην πολυετή καριέρα του στο Φεστιβάλ Αφρικανικού Μαύρου Κινηματογράφου.

«Ένιωθα ότι πάντα ήθελα να την προστατεύω. Πάντα ένιωθα ότι ήθελα να την προστατεύσω. Το ξέρετε; Ήθελε να είναι τόσο σκληρή, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν. Αυτό είναι όλο. Εντάξει» δήλωσε για την τραγουδίστρια.

Τα συγκινητικά λόγια του συμπρωταγωνιστή της

Στο «The Preacher’s Wife» πρωταγωνιστούσαν επίσης οι Courtney B. Vance, Jenifer Lewis, Gregory Hines και Justin Pierre Edmund. Ο Vance, ο οποίος υποδύθηκε τον σύζυγο της Χιούστον, τον αιδεσιμότατο Henry Biggs, στην περίφημη ταινία που σκηνοθέτησε η Penny Marshall, μοιράστηκε με το περιοδικό PEOPLE τον περασμένο Νοέμβριο, πώς ο πρωταγωνιστικός του ρόλος απέναντι στη Χιούστον στην ταινία «The Bodyguard» επηρέασε σημαντικά την καριέρα του.

«Την αγαπούσα τόσο πολύ. Για να υποδυθώ τον σύζυγό της, ήμουν σε κατάσταση ευφορίας και σοκ. Ήταν ένα σημείο καμπής στη ζωή μου και η Whitney ήταν ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος αυτού» είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ντένζελ ΟυάσινγκτονHollywoodΓουίτνεϊ Χιούστοντραγουδίστριαηθοποιός