Lifestyle|19.06.2024 15:30

Billie Eilish: Παραδέχτηκε οτι αισθάνεται πολύ άγχος όταν πρέπει να εξηγήσει τη σεξουαλικότητα της σε άλλους

Newsroom

Για τη σεξουαλικότητα της μίλησε η Μπίλι Αϊλις (Billie Eilish) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Interview», θέλοντας να ξεκαθαρίσει το πώς νιώθει οταν συζητάει για αυτό το θέμα.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το τρίτο της άλμπουμ «Hit Me Hard And Soft», το οποίο περιελάμβανε το τραγούδι «Lunch», στο οποίο μιλάει για την έλξη της προς τις γυναίκες. Όμως, παρά το γεγονός ότι το τραγούδι χαρακτηρίστηκε ως «λεσβιακός ύμνος», η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι απογοητευμένη από τη δημόσια πίεση να μιλήσει για τον σεξουαλικότητα της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε την Αιλις για τη σεξουαλικότητά της στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης του «Variety Hitmakers», η Αϊλις τότε αντέδρασε με τους τίτλους ειδήσεων, ξεχωρίζοντας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και ζητώντας από τον ίδιο και σε όποιον άλλον έχει ερωτήσεις για το θέμα να την αφήσει ήσυχη.

«Με κάνετε να νιώθω ότι δεν μου επιτρέπεται να μεγαλώσω και να αλλάξω»

Η Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία της έπαιρνε τη συνέντευξη, τη ρώτησε για το τραγούδι «Lunch», για το οποίο η Άιλις είπε: «Είμαι τυχερή που βρισκόμαστε σε μια περίοδο που είναι πολύ πιο φιλόξενη από πολλές απόψεις. Εξακολουθεί να είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά δεν είναι. Αυτό που με απογοητεύει και μου προκαλεί πολύ άγχος είναι το αίσθημα ότι πρέπει να δίνω συνεχώς εξηγήσεις».

Μια άλλη απογοήτευση που έπρεπε να διαχειριστεί η τραγουδίστρια είναι: «η αδυναμία να υπερασπιστείς ή να εξηγήσεις τον εαυτό σου όταν βρίσκεσαι υπό συνεχή δημόσιο έλεγχο» είπε.

«Η επιθυμία και η ανάγκη μου να εξηγήσω τον εαυτό μου, έχω διαπιστώσει ότι είναι εξαιρετικά επιζήμια για τη ζωή μου και την αίσθηση του εαυτού μου. Κάθε φορά που ξεπερνούσα το σημείο της απογοήτευσης και κατέληγα να εξηγούμαι, γινόταν όλο και χειρότερα. Αυτό με έκανε να δηλώσω πρόωρα πράγματα που δεν αισθάνομαι καν σίγουρη ή άνετα να γνωρίζω για τον εαυτό μου» δήλωσε εν συνεχεία.

Τέλος, η Άιλις ολοκλήρωσε: «Και ξαφνικά, τα λέω δημοσίως και όλοι λένε: "Α, αυτή είναι". Και εγώ λέω: "Με κάνετε να νιώθω ότι δεν μου επιτρέπεται να μεγαλώσω και να αλλάξω". Είναι τόσο γαμ**να τρομακτικό, γιατί όλα είναι γραμμένα σε πέτρα».

συνέντευξητραγουδίστριαΛάνα Ντελ ΡέιΜπίλι Άιλιςάλμπουμ