Lifestyle|19.06.2024 16:00

Kate Middleton: Η στρατηγική που θα ακολουθήσει το παλάτι για την επιστροφή της

Newsroom

Έπειτα από έξι περίπου μήνες απουσίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), γέμισε με χαρά και ενθουσιασμό το κοινό.

Η ίδια πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες για τον περιορισμό του και για αυτό το λόγο έχει αποφασίσει να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Το Σάββατο 15 Ιουνίου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μέσα σε έξι μήνες, βγαίνοντας στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να χαιρετήσει το συγκεντρωμένο πλήθος.

 

Η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί τη σταδιακή επιστροφή της στα πριγκιπικά της καθήκοντα. Υπενθυμίζεται, πως σε δήλωση που εξέδωσε στις 14 Ιουνίου, η Κέιτ αποκάλυψε ότι ήλπιζε να «λάβει μέρος σε διάφορες δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού». Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται κάποιες αλλαγές.

Η στρατηγική που θα ακολουθήσει το παλάτι

Η δημοσιογράφος Kinsey Schofield, εκτίμησε ότι η επιστροφή της πριγκίπισσας θα είναι «μέρα με τη μέρα». «Νομίζω ότι η στρατηγική για το μέλλον είναι βασικά αυτό που έκαναν με τη συγκεκριμένη υποχρέωση, και είναι μέρα με τη μέρα, την τελευταία στιγμή. Πώς αισθάνεσαι; Είσαι καλά, αισθάνεσαι έτοιμη να το κάνεις;» δήλωσε.

 

Η βασιλική εμπειρογνώμονας, επίσης, σχολίασε τη στρατηγική που θα μπορούσε να ακολουθήσει το Παλάτι του Κένσινγκτον για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Θα μπορούσαμε να τη δούμε στην αρχή να έχει κοινές εμφανίσεις με τον πρίγκιπα William και σταδιακά να ενσωματώνεται, αλλά είναι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το πιο σημαντικό και το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας», υπενθύμισε.

 

Τη Δευτέρα, η Kate Middleton ήταν απούσα από την ετήσια τελετή του «Order of the Garter», ενώ αρκετές εικασίες διατυπώνονται για το πότε θα την ξαναδούμε δημοσίως. Ίσως να είναι στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, αφού είναι προστάτιδα της ομοσπονδίας, ή σε βασικές υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το μέσο, το Παλάτι του Κένσινγκτον παραμένει επιφυλακτικό και «δεν θα επιβεβαιώσει τις εμφανίσεις της πολύ νωρίτερα», επιμένοντας ότι «η πριγκίπισσα δεν βρίσκεται στη διαδικασία πλήρους επιστροφής στην εργασία της».

Κέιτ ΜίντλετονΜπάκιγχαμβασιλικά ανάκτοραπαλάτιβασιλική οικογένειακαρκίνοςπριγκίπισσαΟυαλία