Lifestyle|19.06.2024 23:33

Taylor Hill: Μιλάει για πρώτη φορά για την αποβολή της - «Ήμουν απολύτως συντετριμμένη που δεν θα γινόμουν μητέρα»

Newsroom

Η Τέιλορ Χιλ (Taylor Hill) σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε πως είχε μια αποβολή πριν τρία χρόνια και μίλησε για πρώτη φορά για τα συναισθήματα της.

Το 28χρονο μοντέλο της Victoria's Secret μίλησε στο podcast «On Purpose With Jay Shetty» και αρχικά, ανέφερε: «Πριν από περίπου τρία χρόνια, είχα μια αποβολή. Δεν έχω μιλήσει ποτέ προηγουμένως για αυτό».

«Ήταν μια πραγματικά πολύ περίεργη κατάσταση. Είχα σπιράλ, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι ότι προσπαθούσα να κάνω παιδί», συνέχισε λέγοντας ότι το συγκεκριμένο συμβάν το ήξερε μόνο η οικογένεια της και κάποιοι καλοί της φίλοι. «Ημουν αρραβωνιασμένη ακόμα με τον άντρα μου. Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε οικογένεια, δεν το κατάλαβα καν πώς έγινε», πρόσθεσε.

«Τηλεφώνησα στον άντρα μου και ήμουν συντετριμμένη»

«Μου είπαν ότι είμαι έγκυος, ενώ είχα σπιράλ και οι πιθανότητες να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη ήταν 50-50. Ένιωθα μεγάλο άγχος. Ο Ντάνιελ (Φράιερ) ήταν στο Λονδίνο τότε, κολλημένος λόγω Covid-19 κι εγώ ήμουν μόνη μου. Στις έξι εβδομάδες, άκουσα την καρδιά του στο υπερηχογράφημα και αποφάσισα να γίνω μαμά στα 25 μου», συνέχισε 

«Ήμουν έτοιμη για αυτό το μωρό και ενώ πλησίαζα τόσο σε αυτό, στις εννέα εβδομάδες έμαθα ότι το έχασα. Ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Τηλεφώνησα στον άντρα μου και ήμουν συντετριμμένη. Κλαίγαμε και οι δύο. Κι εκείνος ήταν τόσο στενοχωρημένος που δεν ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, μια αίσθηση ότι με πρόδωσε ο ίδιος μου ο εαυτός. Είναι εντάξει να είσαι θυμωμένος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να το ξεπεράσεις από τη μια στιγμή στην άλλη», είπε.

Κλείνοντας δήλωσε πως, ενώ ήξερε ότι ο «χρόνος δεν ήταν σωστός» και ήθελε να πιστέψει ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», ήταν «απολύτως συντετριμμένη που δεν έγινε μητέρα».

Victoria's Secretαποβολήσυνέντευξημοντέλοέγκυος