Lifestyle|19.06.2024 16:48

Jennifer Lopez - Ben Afflek: Προ των πυλών το διαζύγιό τους

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) έβγαλαν προς πώληση τη μεγαλοπρεπή έπαυλή τους στο Μπελ Έαρ πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον αγοραστή. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η επιβλητική οικία παραμένει απούλητη αν και η τιμή που ζητεί το ζευγάρι, 65 εκατ. δολάρια, είναι δίκαιη.

Κτηματομεσίτες, μιλώντας στο ΤΜΖ, επέμειναν ότι η τιμή είναι σωστή και δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η τιμή των 65 εκατ. δολαρίων είναι τέσσερα εκατ. δολάρια περισσότερα απ’ όσα το ζευγάρι έδωσε για να το αγοράσει. Συχνά αναφέρεται ότι το ακίνητο κόστισε 60 εκατ. δολάρια, αλλά στην πραγματικότητα το αγόρασαν για 60,850 εκατ. δολάρια.

Η ημερομηνία του διαζυγίου τους

Σύμφωνα με την DailyMail.com, αν και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει το χωρισμό του επίσημα ακόμη, αναμένεται η δήλωση την ερχόμενη Παρασκευή πριν από τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου. Λέγεται ότι κανένας από τους δύο δεν ήθελε το σπίτι. Από τη μία η Λόπεζ θεωρούσε ότι είναι πολύ μεγάλο και από την άλλη ο Αφλεκ ήταν μακριά από τα παιδιά του που κατοικούν στο Μπρέντφορντ. «Στο Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι. Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του», δήλωσε στο People πηγή του περιβάλλοντος της Λόπεζ.

Ο ηθοποιός έχει τρία παιδιά, το Samuel, 12 ετών, το Fin, 15 ετών και τη Violet, 18 ετών, με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία ζει στο Pacific Palisades. Στο μεταξύ η Λόπεζ, που έχει τα 16χρονα δίδυμα Emme και Max από το προηγούμενο γάμο της με τον Μαρκ Αντονι, αισθάνεται ότι το σπίτι των δώδεκα υπνοδωματίων είναι απλά πολύ μεγάλο για εκείνη.

Το ζευγάρι, το οποίο φημολογείται ότι ζει χωριστά εδώ και εβδομάδες, λέγεται ότι περιηγήθηκε σε περισσότερα από 80 ακίνητα μαζί για να βρει το τέλειο μέρος για να ζήσει με τη μικτή οικογένειά του. Οι δύο σταρ προσέλαβαν τον μεσίτη Santiago Arana, από το The Agency, για να πουλήσουν το ακίνητο.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ότι το ζευγάρι επίκειται να χωρίσει, το TMZ κυκλοφορεί ότι ο μεσίτης δείχνει εδώ και δύο εβδομάδες το σπίτι, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Αναφέρεται επίσης, ότι η Λόπεζ ψάχνει ήδη νέο σπίτι, καθώς ο Αφλεκ μένει σε ένα ενοικιαζόμενο, αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα στο Μπρέντγουντ, κοντά στην Γκάρνερ και τα παιδιά του.

Μαρκ ΆντονιΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ ΓκάρνερΤζένιφερ Λόπεζ