Lifestyle|19.06.2024 18:00

Justin Timberlake: Το στιγμιότυπο με τις χειροπέδες και η στιγμή που αφήνεται ελεύθερος

Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) λίγες στιγμές μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπο την επήρεια αλκοόλ.

Στη φωτογραφία, ο τραγουδιστής και ηθοποιός κοιτάζει την κάμερα με «γυάλινα» και «κατακόκκινα» μάτια, όπως περιγράφεται στην καταγγελία της αστυνομίας.Το στιγμιότυπο είναι από τη σύλληψη του Τίμπερλεικ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η οποία συνέβη ύστερα από μια νύχτα ποτού με φίλους στο American Hotel.

Τι πραγματικά συνέβη

Πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι, πριν από τη σύλληψή του αστυνομικοί ήταν έξω από το μέρος όπου έτρωγε δείπνο. Αφού ο σταρ έφυγε από τον χώρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα, είπαν ότι οι αστυνομικοί βγήκαν έξω και τον σταμάτησαν για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, επειδή είχε περάσει ένα στοπ και τον είδαν να κάνει ελιγμούς.

«Οι φίλοι του έλεγαν στην αστυνομία: Αφήστε τον να φύγει, αφήστε τον να φύγει» πρόσθεσε.

Πηγές είπαν ότι ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Τζέσικα Μπιλ, υποβλήθηκε σε τεστ νηφαλιότητας στο σημείο, αλλά αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ. Λέγεται, επίσης, ότι ο αστυνομικός που τον σταμάτησε ήταν τόσο νέος που δεν ήξερε καν ποιος ήταν ο τραγουδιστής. «Δεν αναγνώρισε ούτε το όνομά του» είπε ο εσωτερικός μας συνεργάτης.

Μια δεύτερη πηγή πρόσθεσε: «Ο Τζάστιν αναφώνησε: "Αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία". Ο αστυνομικός απάντησε: "Ποια περιοδεία;" Ο Τζάστιν είπε: "Η παγκόσμια περιοδεία"».

Ο Τίμπερλεικ τέθηκε υπό κράτηση και αντιμετωπίζει μία κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και για δύο άλλες τροχαίες παραβάσεις, μη στάση σε πινακίδα στοπ και μη παραμονή στην κατάλληλη λωρίδα κυκλοφορίας. Ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με χειροπέδες στους καρπούς και τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, δήλωσε στο CNN το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Σάφολκ. Θα παραστεί στη δίκη δι’ αντιπροσώπου.

τραγουδιστήςσύλληψηηθοποιόςΤζάστιν Τίμπερλεϊκ