Lifestyle|20.06.2024 14:24

Shannen Doherty: Ζητά διατροφή απο τον πρώην σύζυγο της για να μπορέσει να καλύψει τις χημειοθεραπείες της

Newsroom

Η Σάνεν Ντοχέρτι (Shannen Doherty) ζητάει οικονομική βοήθεια απο τον πρωήν άντρα της προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει τις θεραπείες που δέχεται κατά του καρκίνου.

Η 53χρονη ηθοποιός ζητάει απο τον τελευταίο σύζυγο της, Kurt Iswarienko, διατροφή με τη δικαιολογία οτι δεν έχει τα χρήματα να καλύψει τη θεραπεία της, την ίδια ώρα που ο ίδιος λέει πως η ηθοποιός κάνει πολλά έξοδα , ενώ έχει περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Η Ντοχέρτυ ζήτησε μηνιαία χρηματική διατροφή 15.343 δολαρίων, αναδρομικά από την 1η Ιουνίου, καθώς και να της επιδικαστεί το ποσό των 9.100 δολαρίων για δικαστικά έξοδα και αμοιβή δικηγόρου.

«Ο Kurt ελπίζει ότι θα πεθάνω και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει»

Σε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στα social media είπε οτι λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει δε μπορεί αυτή την περίοδο να εργαστεί. «Σήμερα όλο το εισόδημά μου είναι από δουλειές που έκανα πριν το γάμο και τη σειρά «Charmed». Πρόσφατα έμαθα ότι το «Charmed» θα πάψει να είναι διαθέσιμο σε μεγάλες υπηρεσίες streaming από τις 30 Ιουνίου. Συνεπώς, το μελλοντικό μου εισόδημα θα μειωθεί δραματικά.», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία έχει να εργαστεί απο το 2022.

«Ενώ εγώ δεν είμαι σε θέση να εργαστώ, κι ενώ συγκεντρώνονται τεράστια ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια, ώστε να υποβληθώ σε πειραματικές θεραπείες με την ελπίδα να ζήσω παραπάνω, ο Kurt χρησιμοποιεί το αεροπλάνο, ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε σπα, κοσμηματοπωλεία, το brand Gucci και σε πτήσεις για την ‘μάνατζέρ του’, ισχυριζόμενος ταυτόχρονα ότι δεν έχει επαρκείς πόρους για να με στηρίξει», συνέχισε η ηθοποιός υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγος της έχει χρήματα και τα χρησιμοποιεί για να περνάει καλα με τη μάνατζερ και σύντροφο του όπως ακούγεται, Collier Grimm.

Σύμφωνα με την ηθοποιό ο πρώην άντρας της δεν έχει πληρώσει τίποτα στην ίδια από τη στιγμή που κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου, ούτε έχει επιδείξει στα δικαστήρια τα αναγκαία έγγραφα που θα καταστήσουν δυνατή την εκτίμηση της περιουσίας του, κάτι που η ηθοποιός αποδίδει στη συνολική του στρατηγική καθυστέρησης πληρωμών. «Ο Kurt ελπίζει ότι θα πεθάνω και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει», είπε.

Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο, το οποίο θα κρίνει πολλά για την υγεία της ηθοποιού, με τον Iswarienko να μην έχει κάνει μέχρι τώρα κάποια δήλωση.

καρκίνοςΣάνεν Ντόχερτιηθοποιόςθεραπείαχημειοθεραπείες