Lifestyle|20.06.2024 20:15

Olivia Cooke: Η αποκάλυψη για την ακατάλληλη σκηνή που κόπηκε από το «House of the Dragon»

Newsroom

Με ανυπομονησία περίμεναν οι θαυμαστές του «House of the Dragon» τη δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, η οποία αποτελεί το prequel του «Game Of Thrones».

«Εγώ διαφωνώ ελαφρώς»

Αν και οι σεξουαλικές σκηνές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ολίβια Κουκ (Olivia Cooke) είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι υπήρχε μια σκηνή «ζωώδους σεξ» όπως την αποκάλεσε , η οποία κόπηκε στο μοντάζ.

«Ήταν μια τρέλα. Δεν ήταν όμορφη αλλά ήταν διασκεδαστικό το να τη γυρίζεις» είπε στο περιοδικό Elle. «Νομίζω ότι ο Ryan (Condal, o σεναριογράφος της σειράς) είπε ότι δεν μας έδινε κάτι καινούριο για τους χαρακτήρες. Εγώ διαφωνώ ελαφρώς, αλλά εντάξει, είναι η δική του σειρά», συνέχισε η ηθοποιός.

Ο ρόλος της Κουκ στη σειρά στο δεύτερο κύκλο, Alicent, φαίνεται να ενδίδει σε κάθε ερωτικό κάλεσμα του εραστής της, Criston Cole (Fabien Frankel). Η ίδια υποστηρίζει ότι οι συντελεστές της σειράς κατάφεραν να κρατήσουν το μέτρο στις ερωτικές σκηνές. «Δείχνουν την Alicent να ικανοποιείται, που είναι εκπληκτικό χωρίς να είναι άσκοπο. Αφηγούμαστε μια ιστορία», σημείωσε η Κουκ.

ηθοποιόςGame of ThronesσεξHouse of the Dragon