Lifestyle|20.06.2024 21:15

Jessica Biel: Ατάραχη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη σύλληψη του Justin Timberlake

Newsroom

Την πρώτη της παρουσία σε δημόσιο χώρο έκανε η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel), έπειτα απο τη σύλληψη του συζύγου της Τζάστιν Τίμπερλεΐκ (Justin Timberlake) πριν λίγες ημέρες.

Η 42χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς της Amazon, «The Better Sister», όντας αρκετά σιωπηλή και σφιγμένη κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές που σχολίασαν στα social media ότι αυτό το περιστατικό της σύλληψης, σήμανε το τέλος του γάμου των σταρ. “Το διαζύγιο έρχεται” ήταν συγκεκριμένα το σχόλιο.

Το πλατό δεν ήταν μακριά από το Sag Harbor, το χωριό στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης όπου ο 43χρονος σύζυγός της συνελήφθη από την αστυνομία, αφού αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, αφού παραβίασε ένα στοπ. Η αστυνομία φέρεται να τον ακολούθησε και να παρατήρησε το όχημά του να κάνει ελιγμούς στον δρόμο, με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν.

Τα πρώτα πλάνα απο την «καταδίωξη» του τραγουδιστή

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα καταδίωξης του Τίμπερλεΐκ, την ώρα που διέφευγε της αστυνομίας. Μέσα απο μία κάμερα καταστήματος, φαίνεται το αυτοκίνητο του τραγουδιστή , ο οποίος κάνοντας ελιγμούς προσπαθεί να ξεφύγει.

Η επόμενη δικάσιμος για την υποθεσή του έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου. Οι φωτογραφίες του Τίμπερλεΐκ με χειροπέδες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο σταρ αργότερα εθεάθη να αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα στα Χάμπτονς με τον δικηγόρο του Ed Burke.

ηθοποιόςΤζέσικα ΜπίελAmazonΝέα ΥόρκηΤζάστιν Τίμπερλεϊκ