Lifestyle|21.06.2024 10:00

Η Kim Kardashian σε νέα ταινία: «Με τόσα πράγματα που έχω να κάνω κάτι θα πρέπει να εγκαταλείψω»

Newsroom

Αποφασισμένη να ξεχωρίσει στο χώρο της υποκριτικής είναι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα τανία των Πάολα Πελ και Ζανιν Μπρίτο.

Η γνωστή influencer, φαίνεται πως έχει κάνει δυναμική εκκίνηση στο χώρο της υποκριτικής, καθώς μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «American Horror Story», ετοιμάζεται για το επόμενο της βήμα στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Μέσα από το γνωστό ριάλιτι «The Kardashians», η ίδια αποκάλυψε οτι θα είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της νέας ταινίας των Πελ και Μπρίτο, ενώ δηλώσε μια μία δόση χιούμορ: «Με τόσα πράγματα που έχω να κάνω, κάτι θα πρέπει να εγκαταλείψω. Πιθανότατα, τον ύπνο μου».

«Νιώθω ότι χρειάζομαι λιγότερα μπότοξ, για περισσότερα συναισθήματα»

«Mπορώ να κάνω μια ταινία τον χρόνο. Έχω περίπου 10 χρόνια που θα εξακολουθώ να φαίνομαι ωραία, οπότε μπορώ να το κάνω για τόσο καιρό και μετά να πάρω τον χρόνο μου. Αυτό είναι το 10ετές μου σχέδιο»,  είπε η τηλεπερσόνα σκεφτόμενη πως θα καταφέρει να συνδυάσει την υποκριτική με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Τόνισε βέβαια ότι για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους ρόλους που θα τεθεί να ενσαρκώσει θα πρέπει να κάνει πιθανότατα λιγότερα μπότοξ, καθώς δε θα μπορεί να αποτυπώσει όλα τα συναισθήματα που θα της ζητηθούν. «Νιώθω ότι χρειάζομαι λιγότερα μπότοξ, για περισσότερα συναισθήματα. Αλλιώς δεν θα μπορώ να κλάψω ή να φανώ φοβισμένη» υπογράμισσε.

Τέλος, είπε ότι αν και δέχεται να κάνει μία διακοπή στα ενέσιμα, δε σκοπεύει να πάρει ή να χάσει βάρος για ένα ρόλο. «Δεν πρόκειται να πάρω ή να χάσω 10 κιλά για έναν ρόλο. Δεν θα το κάνω αυτό» είπε στο τέλος.

ριάλιτιηθοποιόςμπότοξταινίαΚιμ Καρντάσιαν