Lifestyle|21.06.2024 21:15

Μάριος Φραγκούλης: Για έβδομη μέρα ακινητοποιημένος στο κρεβάτι μετά από σοβαρό ατύχημα

Newsroom

Σε άσχημη κατάσταση φαίνεται να είναι ο τραγουδιστής Μάριος Φραγκούλης, καθώς λίγες ημέρες πριν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα .

Ο τραγουδιστής την εβδομάδα που μας πέρασε είχε μία άτυχη στιγμή, καθώς τράκαρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αποτέλεσμα αυτού του συμβάντος ήταν η αναβολή της συναυλίας του με τη Γίωτα Νέγκα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού τη Δευτέρα που μας πέρασε, με τη συναυλία να μεταβάλλεται για τις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Το τροχαίο αυτό τον ανάγκασε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς έφερε τραύματα στο θώρακα και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κινηθεί εύκολα.

«Εβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι»

Με μία ανάρτηση στα προσωπικά του social media, ο διεθνής μονωδός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρίσκεται για έβδομη ημέρα ακινητοποιημένος στο κρεβάτι του λόγω του ατυχήματος που είχε.

 

«Εβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι για να ξαναβρώ την ισορροπία μου σαν σώμα σαν μυαλό…Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο… ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες… Μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα ίσως πιο νωρίς! Εύχομαι καλή αντάμωση σύντομα Φίλοι μου αγαπημένοι και ευχαριστώ για την αγάπη σας… Μάριος», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Θέατρο ΒράχωνΜάριος Φραγκούληςτροχαίο ατύχημαΛυκαβηττόςΓιώτα Νέγκατραγουδιστήςνοσοκομείο