Lifestyle|21.06.2024 22:00

Heidi Clum: Εκανε... «στριπρίζ» σε τηλεοπτικό σόου

Newsroom

Την καλήγραμμη σιλουέτα της θέλησε να μας δείξει για ακόμη μια φορά η Χαϊντί Κλουμ (Heidi Clum), η οποία εμφανίστηκε σε πολύ γνωστή εκπομπή στο YouTube.

Συνηθισμένη να μας δείχνει τις καμπύλες της είναι η σταρ της πασαρέλας, η οποία μας απέδειξε ξανά ότι δε ντρέπεται καθόλου να κυκλοφορεί ημίγυμνη ή να ποζάρει και τελείως γυμνή αν χρειαστεί στον τηλεοπτικό φακό.

«Αρχισα να ζεσταίνομαι»

Η γερμανίδα σταρ βρέθηκε καλεσμένη στα talk show στο YouTube με τίτλο «Hot Ones», όπου οι καλεσμένοι τρώνε φτερούγες κοτόπουλου καλυμμένες με πικάντικες σάλτσες ενώ απαντούν σε ερωτήσεις για τη ζωή τους. Η Χάϊντι ήπιε από ένα γυάλινο μπουκάλι βουτυρόγαλα αφού έφαγε μια μπουκιά από μια πιπεράτη φτερούγα, ενώ προφανώς ένιωσε τη θερμοκρασία της να ανεβαίνει στα ύψη και γι’ αυτό, μάλλον, επέλεξε να ανεβάσει και τη θερμοκρασία των τηλεθεατών.

«Αρχισα να ζεσταίνομαι», είπε το μοντέλο και άρχισε να ξεκουμπώνει το τζιν πουκάμισο της, ενώ συνέχισε λέγοντας «Πρέπει να το βγάλω αυτό», βγάζοντας το πουκάμισο της και μένοντας με το κόκκινο καυτό σουτιέν της.

Σε προηγούμενο κομμάτι της συνέντευξης, η Κλουμ μίλησε για όλες τις ακριβές δημιουργίες που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας: «12,5 εκατομμύρια το σουτιέν και 740.000 δολάρια το ασορτί σλιπάκι.Πρέπει να έχεις αυτά τα ασορτί εσώρουχα  για τη Victoria’s Secret». Ενώ τελειώσε: «Ήταν όλα επενδυμένα με διαμάντια και ρουμπίνια και ό,τι άλλο. Νομίζω ότι μπήκα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες φορώντας τα πιο ακριβά (εσώρουχα)».

Victoria's SecretμοντέλοΧάιντι Κλουμγυμνήπασαρέλα