Lifestyle|21.06.2024 20:00

Ben Affleck: Η πρώτη συνέντευξη του μετά τις φήμες για το διαζύγιο με την Jennifer Lopez

Newsroom

Με τις φήμες του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) να φουντώνουν, ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) έδωσε την πρώτη συνέντευξη του μετά απο αρκετό καιρό.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν της εκπομπής «Hart to Heart» του Κέβιν Χαρτ, ο Αφλεκ μίλησε για τη ζωή του στο προσκήνιο, σημειώνοντας πως οι αντιδράσεις των ανθρώπων όταν τον βλέπουν δημοσίως σε σχέση με τη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ διαφέρουν και εξομολογείται ότι είναι λιγάκι ντροπαλός και προτιμάει να βρίσκεται πίσω απο την κάμερα.

«Ο κόσμος αγαπάει πολύ τη Τζένιφερ»

Ο Χαρτ αρχικά ρώτησε τον ηθοποιό αν νιώθει καλύτερα πίσω η΄μπροστά απο τις κάμερες. «Δε μου αρέσει η μεγάλη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι με βλέπουν και λένε: «Λοιπόν, αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος…». Επειδή κάποιος έχει την κάμερά του και κολλάει στο πρόσωπό μου”, δήλωσε ο ηθόποιος λέγοντας ότι βλέπει τον εαυτό του ως σκηνοθέτη στη ζωή.

«Δεν με πειράζει να με βγάλεις φωτογραφία για ένα κλαμπ, μια πρεμιέρα, οτιδήποτε. Η γυναίκα μου, δεν δίνω δεκάρα… Πήγαινε. Κάνε ό,τι θες. Δεν σε προσέχω», είπε και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου, αυτό είναι διαφορετικό πράγμα», δείχοντας την αγάπη του για τα τρία παιδία του απο το γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Gurner), αλλά και τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ απο τον γάμο της με τον Μαρκ Αντονι.

«Πήγαμε κάπου με την Τζένιφερ, δεν μπορώ να θυμηθώ, γιατί είναι τόσο διάσημη και δημιουργεί αυτό, ο κόσμος την αγαπάει. Και αντιπροσωπεύει πραγματικά κάτι σημαντικό για τους ανθρώπους. Για μένα, οι άνθρωποι λένε: Ε, μου αρέσει η ταινία σου. Και μετά λένε: Aχχ JLo!!!! Είναι καταπληκτικό, καταλαβαίνετε τι εννοώ;», δήλωσε ο ηθοποιός για τη σύζυγο του.

Ωστόσο άγνωστο είναι το πότε γυρίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής, καθώς οι φήμες για την ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού όλο και φουντώνουν.

Τζένιφερ ΛόπεζσυνέντευξηΚέβιν ΧαρτδιαζύγιοΜπεν Άφλεκ