Lifestyle|21.06.2024 19:20

Jennifer Hudson: Η αποκάλυψη ότι έχει 26 αδέρφια και δεν τα έχει γνωρίσει ποτέ

Newsroom

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson), δηλώνοντας ότι έχει 26 αδέρφια, τα οποία δεν έχει γνωρίσει καν.

Η 42χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε πως πρόσφατα έμαθε ότι είχε 26 αδέρφια, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχει γνωρίσει ακόμα. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο επεισόδιο του podcast «Your Mama's Kitchen» και σύμφωνα με την Daily Mail είπε στην οικοδέσποινα Μισέλ Νόρις: «Είμαστε πολλοί. Προφανώς είχε 27 παιδιά» αναφερόμενη στον πατέρα της.

Νόμιζε ότι είχε μόνο έναν αδερφό

Η πρωταγωνίστρια του «Dreamgirls» είναι το μικρότερο παιδί από όλα τα αδέρφια. Για το πώς ακριβώς το έμαθε, πειριέγραψε ότι της είπαν κάποια στιγμή συγγενείς της, ότι ο πατέρας της που πέθανε το 1999 είχε έντεκα κόρες και 17 γιους.

Η Χάντσον επισήμανε ότι ως έφηβη, έβαλε ως στόχο να συναντήσει τα αδέρφια της, αλλά όταν έμαθε ότι στην πραγματικότητα είχε πολύ περισσότερα αδέλφια απ' ό,τι νόμιζε, η επιθυμία της φυσικά δεν μπόρεσε να εκπληρωθεί. «Αυτά είναι πολλά παιδιά. Δεν τους έχω γνωρίσει όλους, αλλά αυτό είναι το θέμα» συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια μέχρι να μάθει τον πραγματικό αριθμό των αδελφών της νόμιζε ότι είχε μόνο έναν αδελφό, τον Τζέισον Χάντσον, και μια αδελφή, την Τζούλια Χάντσον.

Η μητέρα της και ο αδελφός της σκοτώθηκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Σικάγο τον Οκτώβριο του 2008, από πυροβολισμούς.Πριν από τον θάνατο του αδελφού της, είπε ότι είχε γνωρίσει άλλα έξι ή επτά αδέλφια.

«Βρήκαμε αρκετούς από εμάς. Και είμαι η μικρότερη από όλους» είπε κλείνοντας η Χάντσον.

ηθοποιόςΤζένιφερ ΧάντσονpodcastΑποκάλυψητραγουδίστρια