Lifestyle|22.06.2024 14:47

Bianca Censori - Kanye West: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους έπειτα από έντονο καβγά στο Παρίσι

Newsroom

Η Bianca Censori και ο Kanye West εμφανίστηκαν αποστασιοποιημένοι κατά τη βραδινή τους έξοδο στο Παρίσι. Το ζευγάρι, μετά από μια έντονη διαφωνία, επέστρεφε στο ξενοδοχείο του.

Οι δυο τους κρατούσαν αποστάσεις ενώ περίμεναν χωριστά να τους παραλάβει το αυτοκίνητό τους. Ο Kanye έκρυβε το πρόσωπό του μ' ένα λευκό παλτό, ενώ η Bianca φαινόταν να του μιλάει.

Το ζευγάρι ήταν στην επίδειξη μόδας Prototypes Menswear Aνοιξη/Kαλοκαίρι 2025. Η κοπέλα διάλεξε μια νέα απόχρωση για τα κοντά μαλλιά της. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά. Παράλληλα, επέλεξε ένα εξώπλατο και διάφανο στρινγκ κορμάκι που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Η οικογένεια της γυναίκας έχει εκφράσει σοβαρές ανησυχίες για την κατάστασή της τους τελευταίους μήνες, ισχυριζόμενοι ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο του West. Το εκκεντρικό ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί στην Ιαπωνία, όπου η Bianca εξόργισε τους Ιάπωνες πολίτες με το λευκό της στρινγκ που άφηνε τα οπίσθιά της εκτεθειμένα. 

Μετά την έντονη λογομαχία, ο Kanye απομακρύνθηκε μόνος του, δείχνοντας σημάδια ρήξης στη σχέση τους. Την επόμενη μέρα, η Bianca εμφανίστηκε σε δείπνο με την πιο προκλητική της εμφάνιση μέχρι σήμερα, φορώντας μόνο δύο λωρίδες ταινίας για να καλύψει το στήθος της.

Εκείνη δείπνησε με τον στιλίστα της, Gadir Rajab, ενώ ο Kanye ήταν άφαντος μετά την ένταση της προηγούμενης νύχτας.

ΠαρίσιΚάνιε Γουέστ