Lifestyle|23.06.2024 09:35

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Τι δουλειά έχει η Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο;»

Newsroom

Μερικές εβδομάδες μετά τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην εμβληματική τραγωδία του Αισχύλου «Ικέτιδες», με τη σκηνοθετική υπογραφή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η τραγουδίστρια του «ZARI» θα εμφανιστεί ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHΟRES, που θα πάρουν μέρος στον εντυπωσιακό πενηνταμελή Χορό. Μια παράσταση για τις βαθιές ρίζες της πατριαρχίας και τον τρόπο με τον οποίο καθόρισαν τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.

Το πρωταγωνιστικό σύνολο συνθέτουν η Λένα Παπαληγούρα, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Ακης Σακελλαρίου και η Λυδία Κονιόρδου.

«Στην Ελλάδα βασιλεύει η αναξιοκρατία»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για τη μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ποτέ να παίξει στην Επίδαυρο.

«Σε τρία χρόνια γίνομαι 80. Έχω δύο παιδιά, πέντε εγγόνια και έναν άντρα άγγελο. Είμαι όρθια, τις 30, τι 40, τι 50 τι… 80! Τι να κάνω στην Επίδαυρο; Να παίξω μπάλα; Στην Ελλάδα βασιλεύει η αναξιοκρατία. Δεν με κάλεσαν ποτέ να παίξω στην Επίδαυρο και δεν μ' ενδιέφερε κιόλας. Αυτοί έχασαν, όχι εγώ» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ας δούμε και τη Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο και τι άλλο θέλουμε πια… Είναι φωνάρα, αλλά αχρήστευσε τη φωνή της στη Eurovision. Δεν μου άρεσε όπως ήταν ντυμένη, ήταν ντυμένη σαν Μίκι Μάους. Τι δουλειά έχει στην Επίδαυρο και τι θα κάνει;».

Eurovision 2024Πηνελόπη ΠιτσούληΜαρίνα ΣάττιΕπίδαυρος