Lifestyle|23.06.2024 10:45

Kim Cattrall: Το «ευχαριστώ» στα ελληνικά και οι όμορφες στιγμές που πέρασε στη χώρα μας

Newsroom

Η τηλεοπτική Samantha από το «Sex and the City» πέρασε μερικές ημέρες στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της χώρας. Μαζί με τον σύντροφό της, Russell Thomas, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, απόλαυσαν παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και είδαν το ηλιοβασίλεμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Kim Cattrall μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε στη χώρα μας, δημιουργώντας ένα βίντεο - κολάζ που συνόδευσε με το τραγούδι «Someday Someway» του Ντέμη Ρούσσου.

 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός έγραψε: «Υπέροχη πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα», προσθέτοντας τη λέξη «Ευχαριστώ» στα ελληνικά.

Ο Russell Thomas είναι 14 χρόνια νεότερός της

Σύμφωνα με το People, ο Russell Thomas εργαζόταν ως μηχανικός ήχου για το BBC το 2016, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. «Μας άρεσε κάπως ο ένας τον άλλον, κρατήσαμε επαφή και μετά ήρθε στο Βανκούβερ» δήλωσε η Cattrall στο δημοσίευμα.

«Ηταν πολύ γενναίο εκ μέρους του, γιατί δεν γνωρίζαμε πραγματικά ο ένας τον άλλον, εκτός από το ότι είχαμε φάει μερικά γεύματα μαζί. Αλλά ήρθε και τα πήγαμε πολύ καλά, και από τότε είμαστε μαζί».

 

Η Kim Cattrall έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν: με τον Larry Davis (1977-79), τον Andre J. Lyson (1982-89) και τον Mark Levinson (1998-2004).

Κιμ ΚατράληθοποιόςδιακοπέςSex and the CityΑκρόπολη