Lifestyle|24.06.2024 11:13

Οι διακοπές των Ελλήνων celebrities για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Τα νησιά που προτίμησαν

Newsroom

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πολλοί Ελληνες celebrities αποφάσισαν να αποδράσουν για μία δόση καλοκαιριού στα ελληνικά νησιά.

Στα νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο βρίσκονται οι Έλληνες σταρ, θέλοντας να ξεφύγουν απο την πρωτεύουσα λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ανδρος, Πάρος και Μύκονος στις προτιμήσεις των σταρ

Για άλλη μια χρονιά, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το αγαπημένο της νησί της Κυκλάδων, την Ανδρο, για να παραθερίσει για μια ανάσια δροσιάς και στιγμές ξεκούρασης.

 

Το νησί της Ανδρου επέλεξαν και οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι μάλιστα γιόρτασαν και τα τρίτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους.

 

Η Κατερίνα Καινούριου επέλεξε για τις διακοπές της το νησί της Πάρου, ανεβάζοντας φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media.

 

Η εκρηκτική Ελένη Φουρεϊρα βρίσκεται στη Μύκονο, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

Απο την άλλη ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε το νησί της Ρόδου για τις διακοπές του ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη σύντροφο του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

 

Το νησί της Κρήτης επέλεξαν οι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης με τη μικρή τους κόρη.

 

Με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα του και τον αδερφό του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι παραθερίζει στη Σαντορίνη.

 

Τέλος, σε άγνωστη τοποθεσία βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, η οποία φαίνεται να περνάει χρόνο με την οικογένεια της.

 

ΡόδοςΑνδρέας ΓεωργίουΒίκυ ΚαγιάΣάκης ΤανιμανίδηςΣαντορίνηΜύκονοςΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΚατερίνα ΚαινούργιουΠάροςΕλένη ΜενεγάκηΕλένη ΦουρέιραΚρήτηΆνδροςΕλένη ΧατζίδουΧριστίνα Μπόμπαδιακοπές