Lifestyle|24.06.2024 12:03

Παυλίνα Βουλγαράκη: Το επίθετό της που ήταν εμπόδιο και η συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη

Newsroom

Σε μία απο τις λίγες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της προχώρησε η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για την ξεχωριστή συνεργασία της με τη Δήμητρα Γαλάνη και για το κατά πόσο το επίθετο της, της δημιούργησε προβλήματα στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα.

Το κεφάλαιο Δήμητρα Γαλάνη

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η τραγουδίστρια για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συνύπαρξη της στη σκηνή με τη Δήμητρα Γαλάνη.

«Τα στοιχεία που έχω πάρει από εκείνη τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή. Από τότε που δουλεύω μαζί της είμαι σε περισσότερη επαφή με τον εαυτό μου. Είμαι πιο φιλική μαζί του, γιατί δεν ήμουν πάντα το πιο φιλικό άτομο απέναντι σε εμένα, κι ακόμα είμαι.», είπε η τραγουδίστρια.

 

«Το μπράβο στον εαυτό μου δεν το έλεγα συχνά αλλά δεν έχω νιώσει και την ανάγκη να το πω ή αν την έχω νιώσει είναι για πράγματα πολύ προσωπικά και δεν θα τα καταλάβεις σαν επιτεύγματα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για το αν έχει καταλάβει την επιτυχία της: «Δεν θεωρώ ότι είμαι ένα επιτυχημένο άτομο σε αυτό που κάνω, ωστόσο θεωρώ επιτυχία το ότι κάνω αυτό που αγαπάω», ενώ πρόσθεσε «Δεν ονειρευόμουν να γίνω τραγουδίστρια, δεν ήμουν καθόλου έτοιμη όταν άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος και όλο αυτό άρχισε να μου δημιουργεί μεγάλο πανικό. Κλήθηκα να απαντήσω εάν αυτό θέλω να το κάνω υπεύθυνα και κάπου εκεί λύθηκαν τα θέματα», μιλώντας για την πρώτη της επαφή με τον κόσμο.

Το επίθετο της που έκλεισε πόρτες

Κλείνοντας τη συνέντευξη μίλησε για το κατά πόσο το επώνυμο της την ωφέλησε ή τη δυσκόλεψε να ξεκινήσει την καριέρα της.

«Ήταν τότε μία εποχή που επικρατούσε η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών οπότε ήταν μία περίοδος που αυτό μου έκλεινε πόρτες, γιατί οι άνθρωποι ήταν καχύποπτοι. Αλλά είμαι τυχερή και γράφω, οι ποιότητές μου, θετικές ή αρνητικές, αποτυπώνονται σε αυτό που παρουσιάζουν. Θα το δεις και θα πεις ότι αυτή για να σκέφτεται αυτό δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Παυλίνα ΒουλγαράκησυνέντευξητραγουδίστριαΔήμητρα Γαλάνη