Lifestyle|24.06.2024 16:51

Paul Belmondo: Διαζύγιο μετά από 33 χρόνια γάμου

Newsroom

Από το πουθενά έσκασε η είδηση του διαζυγίου του Πολ Μπελμοντό (Paul Belmondo) και της συζύγου του Laura.

Την είδηση αποκάλυψε το ιταλικό περιοδικό Voici, σύμφωνα με το οποίο ο χωρισμός βάρυνε πολύ το ζευγάρι, με τα αντίστοιχα επαγγελματικά τους σχέδια να τους κρατούν μακριά. Τελικά, ο Μπελμοντό ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στο γάμο τους, πριν η Luana κάνει τα πρώτα βήματα και προσλάβει δικηγόρο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, σύμφωνα με τις δηλώσεις της πηγής από το περιβάλλον του ζευγαριού.

«Σας ευχαριστώ για όλα. Είμαι βαθιά συγκινημένη»

Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία, την οποία όμως η Luana δεν περνά μόνη της, καθώς έχει στενο φιλικό περιβάλλον που τη στηρίζει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η 53χρονη εν διαστάσει -όπως φαίνεται- σύζυγος του Belmondo, έχει μοιραστεί αρκετά μηνύματα υποστήριξης από τους κοντινούς της ανθρώπους για να τη βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πραγματικότητα.

 

«Σας ευχαριστώ για όλα σας τα μηνύματα υποστήριξης, είμαι βαθιά συγκινημένη», έγραψε στην ανάρτηση της, πριν καταλήξει σε μια θετική νότα: «Σας αγαπώ τόσο πολύ!» στα ιταλικά, που είναι και η μητρική της γλώσσα.

διαζύγιο