Lifestyle|25.06.2024 09:58

Ben Affleck: Εξαλλος ο ηθοποιός με τους παπαράτσι - Παραλίγο να τρακάρει

Newsroom

Για άλλη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο η κακή σχέση που έχει ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) με τους παπαράτσι, καθώς ο ηθοποιός έχει δηλώσει πολλάκις ότι δε νιώθει άνετα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για το διαζύγιο του Αφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), οι φωτορεπόρτερς «καταδιώκουν» παντού τον ηθοποιό για να αποθανατίσουν κάθε του κίνηση.

«Θα προκαλέσεις ατύχημα»

Λίγες μέρες πριν ο ηθοποιός έδειξε ξανά την αντιπάθεια του απέναντι στους παπαράτσι, καθώς αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν με τον ηθοποιό να βγαίνει εκτός εαυτού. Ο λόγος για αυτή τη συμπεριφορά ήταν ότι ενώ οδηγούσε, οι παπαράτσι προσπαθούσαν να τον φωτογραφίσουν με κίνδυνο εκείνος να τρακάρει.

Σύμφωνα με την «PageSix» τα φλας των φωτογράφων ήταν τόσο έντονα και επίμονα, που ο Αφλεκ αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, να κάνει όπισθεν, να σταματήσει το όχημα του και να εξέλθει απο αυτό εν εξάλλω καταστάσει.

«Ακου, φίλε, θα προκαλέσεις ατύχημα. Μην αναβοσβήνεις τα φώτα σου όταν οδηγώ στον δρόμο. Είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις καν αν είμαι εγώ», φώναζε ο ηθοποιός και τη στιγμή που επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, οι παπαράτσι συνέχιζαν να τον φωτογραφίζουν, προκαλώντας και πάλι τον θυμό του. «Δεν μπορώ να δω. Θα πληγώσεις κάποιον κάνοντας αυτό πράγμα, είναι η κόρη μου εδώ, αν της αναβοσβήσετε τα φώτα σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνεις αυτό;», απάντησε θυμωμένος ο ηθοποιός.

διαζύγιοφωτορεπόρτερΤζένιφερ ΛόπεζΜπεν Άφλεκ