Lifestyle|25.06.2024 10:00

Γιώργος Ηλιάδης: Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος που πέθανε στα 84 του – Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η καριέρα του

Newsroom

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών, ο γνωστός δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο γαμπρός του και περιφερειάρχης Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Ποιος ήταν ο Ηλιάδης

Η δημοσιογραφική του πορεία άρχισε στις εφημερίδες Κήρυκας και Ελευθεροτυπία. Παρουσίασε εκπομπές πολιτικού περιεχομένου στο ΣΙΓΜΑ και στο ΡΙΚ και αρθρογραφούσε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Ο Γιώργος Ηλιάδης γεννήθηκε το 1940 στη Λευκωσία και στα 17 του κατατάχθηκε στην ΕΟΚΑ. Συνελήφθη και πέρασε μήνες στα κρατητήρια της Κοκκινοτριμιθιάς.

 

Ο μυστικός του γάμος με την Αλίκη

Ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν πατέρας δύο παιδιών της Ελένης και του Ηλία, ενώ για 1,5 χρόνο ήταν σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Γιώργος Ηλιάδης παντρεύτηκαν κρυφά στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών.

Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο οι στενοί φίλοι του ζευγαριού. Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά.

«Σας την έσκασα», είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», αποκαλύπτοντας τον μυστικό γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία,

θάνατοςδημοσιογράφοςΑλίκη Βουγιουκλάκηειδήσεις τώρα