Lifestyle|25.06.2024 10:45

Celine Dion: Θετική εικόνα στην πορεία της υγείας της - «Αισθάνεται καλύτερα»

Newsroom

Νέες πληροφορίες σχετικά με την υγεία της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ερχόνται στο φως, με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου βγαίνει σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Je suis: Celine Dion», το οποίο διαπραγματεύεται τη ζωή της Καναδής τραγουδίστριας τα τελευταία δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα μιλάει για την πορεία της Ντιόν απο τη μέρα που διαγνώσθηκε απο τη σπάνια μορφή ασθένειας που πάσχει μέχρι και σήμερα που επιστρέφει στην σκηνή.

«Αισθάνεται καλύτερα»

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Irene Taylor ξεκίνησε τα γυρίσματα το 2022. Την περίοδο εκείνη κανείς δεν ήξερε απο τι πάσχει η Ντιόν. «Ήταν περίπλοκο να την κινηματογραφήσουμε. Η αβεβαιότητα που την κυρίευε, την άγχωνε», δήλωσε η Taylor στη Le Parisien.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη, η Σελίν δεν θέλησε να ακυρώσει τα γυρίσματα. Μου είπε: Ποτέ μην μου ζητάς άδεια για να γυρίσεις, αλλιώς θα καταστραφούν όλα», δήλωσε η σκηνοθέτιδα για την περίοδο που η Ντιόν επιβεβαιώθηκε ότι πάσχει απο το σύνδρομο του καθηλωμένου ανθρώπου.

Ετσι λίγο καιρό μετά ξείνησαν τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ, τα οποία κράτησαν για μήνες με την Taylor να παρακολουθεί καθημερινά τη Ντιόν και να καταγράφει κάθε στιγμή της τραγουδίστριας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ωστόσο η επάνοδος ήρθε πρόσφατα με τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της Ντίον, αρχικά στα βραβεια Grammy και έπειτα στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ την περασμένη εβδομάδα, με τη Ντιόν να δείχνει πολύ καλύτερα.

«Αισθάνεται καλύτερα. Είναι πιο σίγουρη τώρα που έχει τη φροντίδα που χρειάζεται. Το να δώσει ένα όνομα στην ασθένειά της έχει αλλάξει τα πάντα γι’ αυτήν», τόνισε η σκηνοθέτης.

Στη συνέντευξη της η Taylor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα πολύ άσχημο περιστατικό για εκείνη, όταν βρέθηκε μπροστά σε μία κρίση της τραγουδίστριας.  Πριν από αρκετούς μήνες, ενώ η ντίβα επέστρεφε από το στούντιο ηχογράφησης, είχε βίαιους σπασμούς.

Στη συνέχεια, η Taylor είδε το σώμα της τραγουδίστριας να σκληραίνει, τα μάτια της να κοιτάζουν στο κενό και ο πόνος να τη διαλύει. Τότε διατυπώθηκε το ερώτημα αν θα έπρεπε να συνεχίσει τα γυρίσματα. «Και η απάντηση ήταν ναι

«Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω γυρίσει ποτέ. Ήμουν τόσο άβολα, πανικοβλήθηκα. Ήμουν ολομόναχη με τον γιατρό και τον κάμεραμαν. Διήρκεσε 40 λεπτά πριν ανακτήσει τις αισθήσεις της!» δήλωσε η Taylor, με τις δύο γυναίκες να έχουν αναπτύξει πια μία γερή φιλία.

Σελίν Ντιόνντοκιμαντέρτραγουδίστριαυγεία