Lifestyle|25.06.2024 13:25

Βρετανία: Η πριγκίπισσα Αννα στο νοσοκομείο με διάσειση - Αφήνει «στην άκρη» τα βασιλικά της καθήκοντα

Newsroom

Απανωτά τα χτυπήματα για το παλάτι, καθώς η πριγκίπισσα Αννα νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, έπειτα από ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή απο πτώση από άλογο στον κήπο του σπιτιού της.

Η 73χρονη αδερφή του βασιλιά Καρόλου περπατούσε στο κτήμα της Γκατκόμπ Παρκ στο Γκλουτσεστερσάιντ το βράδυ της Κυριακής όταν συνέβη το περιστατικό. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η πριγκίπισσα δε θυμάται το ατύχημα που είχε

Αν και φέρει μόνο ελαφριά τραύματα στο κεφάλι η ίδια δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, η πριγκίπισσα την ώρα της πτώσης της πιθανολογείται ότι βρισκόταν ανάμεσα από άλλα άλογα , με τα τραύματά της να συνάδουν με «πιθανή πρόσκρουση» από χτύπημα στο κεφάλι ή κλωτσιά από ζώο ή ζώα.

Παρ'όλα αυτά έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις της και αναμένεται να αναρρώσει σύντομα και πλήρως, ωστόσο θα αναγκαστεί να παραμείνει πολλές μέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα αυτό της πριγκίπισσας Αννας, αφήνει «στην άκρη» για λίγο τα βασιλικά της καθήκοντα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να μην παρεβρεθεί στον Καναδά την ερχόμενη Πέμπτη με την επίσκεψη εργασίας. 

Επίσης δε θα βρίσκεται δίπλα στο βασιλιά Κάρολο, ο οποιός σήμερα υποδέχεται τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, Ναρουχίτο, αλλά ούτε και στο επίσημο δείπνο που παραθέτει σήμερα ο βασιλιάς προς τιμήν του αυτοκράτορα.

Η κρίση κορυφώνεται

Με το ατύχημα της πριγκίπισσας να αφήνει «εκτός κούρσας» για μερικές μέρες και άλλο ένα δυνατό μέλος της βασιλικής οικογένειας, πολλά είναι τα ερωτήματα που τίθονται για το ποιός θα αναλάβει τα βασιλικά καθήκοντα την ώρα που και ο βασιλιας Κάρολος και η πριγίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, δίνουν τη μάχη τους με το καρκίνο.

 

Είναι, βέβαια, γνωστό ότι μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισσάβετ, το παλάτι αποφάσισε να ασκεί μια λιτότερη μοναρχία με τους ρόλους να μοιράζονται σε όλα τα μέλη.

Ωστόσο φαίνεται ότι τα μόνα μέλη που παραμένουν ακμαία αυτή τη στιγμή είναι η βασίλισσα Καμίλα και ο πρίγκηπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ.

πριγκίπισσα ΆνναΚέιτ Μίντλετονπρίγκιπας ΟυίλιαμαυτοκράτοραςνοσοκομείοΒασιλιάς ΚάρολοςΚαμίλαπαλάτι