Lifestyle|25.06.2024 20:08

Jared Padalecki: Ο πρωταγωνιστής του «Supernatural» μιλά για τη μάχη του με την κατάθλιψη - «Χρειαζόμουν μία ολική επανεκκίνηση»

Newsroom

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μέσα από το «People», ο ηθοποιός Τζάρετ Πανταλέσκι (Jared Padalecki) μίλησε για πρώτη φορά για όλα τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα.

Ο πρωταγωνιστής του «Supernatural», ο οποίος μίλησε απο την αρχή δίχως υπεκφυγές για τη μάχη του με την κατάθλιψη όλα αυτά τα χρόνια, αποκάλυψε σε ένα επεισόδιο του podcast «I’ve Never Said This Before» ότι κάποτε υπέφερε από «δραματικό ιδεασμό αυτοκτονίας», όπως ο ίδιος το αποκάλεσε.

«Ήταν το 2015, είχα μια πολύ χαμηλή στιγμή», είπε στην εκπομπή έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Genevieve Padalecki. «Άφηνα τις σκέψεις μου να κυριαρχήσουν και πήγαινα σε μέρη δραματικών αυτοκτονικών ιδεών. Τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε: «Γύρνα σπίτι», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Και έτσι, γύρισα σπίτι, πήγα σε μια κλινική για μερικές εβδομάδες και την έψαξα και έκτοτε δεν έχω αυτοκτονήσει – ούτε για μια στιγμή», πρόσθεσε. «Χρειαζόμουν μια πλήρη επαναφορά», τόνισε .

«Είχα περάσει 15 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο. Πηγαίνεις σε μια ακρόαση ή σε ένα κόκκινο χαλί και δε σε ρωτούν: -«Τζάρεντ, πώς τα πας σήμερα. -Ωχ σήμερα ήταν δύσκολα, δεν κοιμήθηκα.» Θέλουν, «Ω, είναι υπέροχο! Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ! Έτσι το έκανα για τόσο καιρό, προσπαθώντας να επικεντρωθώ στο καλύτερο για το άτομο που μου μιλάει σε αντίθεση με το να είμαι απλώς ειλικρινής», συμπλήρωσε ο 41χρονος ηθοποιός.

«Δεν νιώθω ντροπιασμένος, σα να λέω «Γεια, βλέπω έναν θεραπευτή, έχω πάει σε μια κλινική». Το φοράω περήφανα. Το βάζω στο πρόσωπό μου και το λέω σε όλους. Εάν δεν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου χρειάζεστε αυτόν τον βαθμό βοήθειας, μην την αναζητήσετε. Χρειαζόμουν έναν χειρουργό, όχι κυριολεκτικά, αλλά τον χρειαζόμουν και εδώ είμαι», είπε με βάθος ψυχής ο Πανταλέσκι.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αν και είναι καλά, υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα στην ψυχική του υγεία. Ωστόσο, είναι σε θέση να ανακάμψει έχοντας ανθρώπους στη ζωή του να μιλήσει, παροτρύνοντας και άλλους να κάνουν το ίδιο.

ηθοποιόςκατάθλιψησυνέντευξηψυχική υγείαSupernatural